Wednesday , May 29 2024

Skoda Popular, noul rival al Daciei Logan

foto: automobile-magazine
Skoda are o nouă filozofie. Una populară. Cehii pregătesc un model low-cost care ar putea primi numele Popular
Dacă maşinile Skoda sunt binecunoscute pentru raportul bun calitate-preţ, cehii încă nu se pot bate cu modelele Dacia la capitolul preţ. Aşa că pregătesc o maşină compactă situată ca dimensiuni între Octavia şi Fabia care să concureze cu Logan 2, scrie Automobile Magazine. Berlina s-ar putea numi Popular, nume folosit de Skoda în perioada 1930-1940 pentru gama de maşini ieftine a constructorului. Modelul de serie va fi foarte aproape de prototip din punctul de vedere al designului
Skoda va prezenta conceptul MissionL la Salonul Auto de la Frankfurt care începe în câteva zile în oraşul german. Prototipul a preluat multe elemente de design de la Vision D, prezentat la Salonul Auto de la Geneva din această primăvară: faruri de dimensiuni mici cu tehnologie LED, forme pătrăţoase şi mai simpliste şi o nouă grilă a radiatorului. MissionL va avea două variante: una în 4 uşi şi una în 5. Variantă în 5 uşi s-ar putea vinde exclusiv în Asia (China, India), urmând ca în Europa să ajungă doar varianta cu 4 portiere.
Cehii au testat deja un vehicul de dimensiuni asemănătoare în luna mai a acestui an. Presa internaţională a scris că sedanul care va fi comercializat în India, China, Rusia şi Europa ar putea primi numele de Rapid în Asia şi Felicia în Europa.
Skoda Popular va fi disponibilă şi în variante premium, dar şi în variante mai “spartane” pentru a concura cu Dacia Logan şi alte modele low-cost de pe pieţele emergente. (money.ro)

Vezi si

2.676.184 de buletine de vot pentru alegerile din 9 iunie au ajuns la Suceava

Marți, 28 mai 2024, buletinele de vot pentru alegerile locale din data de 9 iunie …