Tuesday , January 31 2023

Sistemul public de transport călători, bulversat de asfaltatori

Pentru că pe Bulevardul George Enescu  încă nu s-a turnat ultimul strat de asfalt, autobuzele SC TPL SA sunt deviate. Nici conducerea societăţii de transport public local nu ştie pe unde să redirecţioneze autobuzele  

asfaltare [800x600]

Darie Romaniuc, directorul SC TPL SA Suceava, societate cu unic acţionar Consiliul Local Suceava, a încercat ieri să dea explicaţii în ceea ce priveşte faptul că autobuzele fimei de transport public local nu îşi reiau traseele iniţiale, după ce pe bulevardul George Enescu au fost amenajate alveolele pentru staţiile de autobuz. Darie Romaniuc a spus că “până  astăzi la ora 15.00, nu am primit nicio informaţie prind devierea traseelor. De obicei ne anunţau”, a declarat directorul Romaniuc, care a acordat credit şefilor săi de la primărie, după ce a făcut o “vizită de lucru” pe bulevardul George Enescu şi a constatat că muncitorii de la SC Victor Construct SRL Botoşani, antreprenor principal în proiectul european de modernizare a principalelor străzi din municipiul Suceava, încă nu terminaseră operaţiunea de ridicare la nivelul ultimului strat de asfalt a capacelor de canal. Darie Romaniuc presupune că pentru finalizarea acestor lucrări mai sunt necesare câteva zile iar, până atunci, autobuzele TPL, în principal ruta 4 – pe zona Bulevardului George Enescu, este resticţionată. Niciunul dintre reprezentanţii primăriei Suceava, gestionară a sistemului public de transport în comun şi a investiţiei de reabilitare a mai multor străzi din oraş, nu au putut fi contactaţi ieri pentru a explica pe unde vor circula în zilele următoare autobuzele TPL de pe traseul 4.
Conform unui plan de şantier stabilit anterior, astăzi, pe bulevardul George Enescu ar trebui  să înceapă turnarea stratului de uzură. Toată investiţia ar urma să fie terminată sâmbătă, 4 iulie 2015. (Iulia Greta NIGA)

Vezi si

Un tânăr de 18 ani din Bunești, prins de jandarmii din Fălticeni după ce a lovit un bărbat cu o bâtă

În data de 30 ianuarie a.c., pe timpul executării serviciului de patrulare, jandarmii din municipiul …

One comment

  1. ….au îmbătrânit autobuzele…au deviat…cred ca au luat o razna…comportament deviant…