Wednesday , February 1 2023

Sistemul de e-ticketing se extinde anul acesta

8 noi panouri de informare și a 13 automate de e-ticketing vor fi montate anul acesta în Municipiul Suceava „în anumite locuri în care acestea nu există, pentru că nu au încăput toate în fondurile europene pe primul proiect de transport ecologic”.

Panourile de informare vor fi montate la Sala sporturilor, Conlemn, Cantina IRIC,  Piața Burdujeni înspre Plopeni, Pasarela Ițcani și Piața Mare. Pe de alte parte, vor fi amplasate automate pentru e-ticketing la Grupul Scolar (sensul spre Obcini), Centru (sensul spre Obcini), Spital (sensul spre Obcini), Orizont, Metro, Scoala Gimnazială nr. 9, Autogara Ițcani, Burdujeni-sat, Şpac și Aleea Dumbrăvii.

Conform primarului Ion Lungu, valoarea proiectului în baza căruia vor fi achiziționatre și montate respectivele panouri și automate de bilete este de 1,27 milioane de euro, inclusiv TVA. Proiectul intitulat „Sisteme inteligente de planificare a călătoriilor cu transportul public în municipiul Suceava” a fost aprobat în ultimele zile ale anului 2022 iar primarul Ion Lungu consideră că „Este un proiect foarte bun” întrucât va duce la îmbunătățirea componentei de echipamente și soft pentru dispecerat, monitorizare a flotelor și sistemul de e-ticketing din cadrul proiectului „Transport ecologic integrat ecologic în municipiul Suceava”, care a vizat 54 de stații de călători. (D.P.)

Vezi si

Sindicaliști din învățământul sucevean vor protesta azi în fața Guvernului pentru salarii decente

Azi, începând cu ora 12.00, circa 1.000 de sindicaliști din sistemul de învățământ vor picheta …