Wednesday , May 12 2021

Sinucidere la 84 de ani

cadavru apa sucevei [800x600]

O bătrână de 84 de ani s-a sinucis aruncându-se în apa Sucevei. Cadavrul acesteia a fost găsit în râul Suceava în zona „Bazar”. Femeia a lăsat un bilet de adio prin care îşi cerea iertare de la rude şi îşi explica gestul spunând că nu mai vrea să trăiască, pentru că este bolnavă de cancer

Ieri dimineaţă, în jurul orei 07.30, un bărbat a anunţat prin 112 faptul că în zona „Bazar”, aval de podul de peste râul Suceava, este un cadavru în apropierea malului. La faţa locului s-au deplasat echipajele de căutare/salvare ale Detaşamentului de Pompieri Suceava, cu un autocamion, o barcă pneumatică şi o ambulanţă SMURD. Cu ajutorul accesoriilor din dotare, echipajele militarilor au recuperat trupul neînsufleţit al unei femei cu vârsta de aproximativ 80 de ani, după care l-au predat organelor abilitate.
Poliţiştii au făcut cercetări şi au identificat trupul dar şi rudele femeii. Este vorba despre Elena Filipescu, de 84 de ani, din municipiul Suceava. Bătrâna a fost dată dispărută de familia strănepoatei sale încă din 18 mai 2014. Ea a rămas singură acasă, în timp ce nepoata sa Lăcrămioara A., de 33 de ani, împreună cu soţul ei şi copilul lor au plecat, sâmbătă, 17 mai a.c., la Siminicea la părinţi. Când s-au întors acasă, aceştia au găsit un bilet prin care bătrâna îşi cerea iertare pentru gestul ei extrem şi le spunea unde sunt hainele de înmormântare. Elena Filipescu şi-a motivat gestul sinucigaş prin faptul că este bolnavă de cancer şi nu mai vrea să trăiască. Atât, rudele femeii cât şi medicul ei de familie nu ştiau că ea avea cancer, ci doar probleme cu inima. Poliţiştii au făcut cercetări la faţa locului în care a fost găsită bătrâna, urmând să stabilească modul în care a avut loc decesul femeii. (Constantin ZUZEAC)
 

Vezi si

Fashion is freedom! Exprimă-ți personalitatea cu noile colecții din Iulius Mall Suceava

Primăvara e aici, așa că este timpul să aduci un update în garderoba ta, să …