Simona Halep a donat pentru campania lui Stefan Mandachi o racheta, o minge si un tricou de la Wimbledon cu semnatura. Licitati, oameni buni!

reportersite
23 aprilie 2020, 10:52

Campioana de la Roland Garros si Wimbledon Simona Halep a donat pentru campania umanitara a lui Stefan Mandachi impreuna cu Crucea Rosie, pentru Spitalul Judetean si nu numai, o racheta de tenis, o minge si un tricou de la Wimbledon cu semnatura ei.

Aceste obiecte, spune Stefan Mandachi, vor fi licitate in comment-uri pe pagina sa de Facebook. 

Doritorii au termen pentru a licita pana maine (vineri) la miezul noptii. Cu umor, Stefan isi liciteaza si o ora de tenis predata de el si exemplifica cu un video edificator ce este el in stare.

„Uoau! După Nadia Comaneci, o nouă mega surpriză pentru Suceava din partea unui simbol al României: Simona Halep a donat o rachetă de tenis, o minge și un tricou de la Wimbledon, cu semnătură. Obiectele super-valoroase au fost oferite campaniei www.1cm.ro, la inițiativa Nicoleta Negura, care le-a primit de la tatăl Simonei Halep, în scop umanitar.

Prima tentație a fost să le păstrez eu (și să donez la Crucea Roșie o sumă de bani), dar e clar că nu e momentul acum: Suceava are mai mare nevoie de ele și am convingerea că se va găsi un cetățean să ofere o sumă consistentă pe aceste obiecte “de muzeu”. Oferim contract de sponsorizare.

Așadar, le scoatem la licitație. Avem mare nevoie de donații, mai ales acum, aici la Suceava. Vă rog, licitați în commenturi:

1. Rachetă tenis cu semnătura Simonei Halep
2. Minge de tenis cu semnătura Simonei Halep
3. Tricou Wimbledon cu semnătura Simonei Halep (tricoul este pe Nicoleta. Aș fi vrut să-l iau eu, dar am prea pronunțate pătrățelele de pe abdomen și n-am vrut)
4. O ședință de o oră în care vă antrenez eu la tenis, dacă vreți să loviți cum am lovit eu azi ?
Finalizare licitație: 24 aprilie ora 23:59

După susținerea Nadiei Comaneci și a Simonei Halep, mai lipsește Regele Hagi și închidem ”Sfânta Treime” a sportului românesc”, a scris Mandachi pe pagina de Facebook. (O.S.)

3 Comentarii pe acest subiect. Spune-ti parerea!

 1. Make 23/04/2020 la ora 13:24 -

  Incredibila mobilizarea si realizarile lui Mandachi. Jos palaria.
  Ramane insa o chestiune inexplicabila: cum naiba statul asta condus de indivizi pusi pe capatuiala, continua cu aceleasi conduceri care fac afaceri cu firme de partid, au domenii de sute de milioane de euro facute din salarii de bugetari si cand e vorba de o situatie ca cea de fata, tot noi, platitorii de taxe la sanatate suntem solicitati sa ajutam?
  Flutur is back in bussines, Macovei is back si el, urmeaza Rambu, care momentan e suspendat. Cred ca portarul spitalului a fost de vina pentru JALEA in care e SUCEAVA.
  Sa nu va asteptati la alte concluzii! TOVARASII VEGHEAZA!

 2. Marian 23/04/2020 la ora 11:42 -

  Hai sa vedem solidaritate si in administratia locala. Daca e sa fim solidari sa fim cu totii ca asa fac bucovinenii. De ce nu vine primarul si seful de la judet cu o donatie traznet ceva de genul: Noi , colectivul din administratie primarie si consiliu de judet am decis sa donam 30% din salarii pe perioada de 3 luni acestei cauze nobile. Sunt bani care nu le trebuie pentru ca in excursii nu mai pot merge, la malluri mai rarutz, concerte, nunti , evenimente de spart bani nu prea se mai fac. Sa aiba curajul si sa spuna ca doneaza din putinul lor 30% din salariu pe o perioada de 3 luni. asta inseamna solidaritate , nu gargara pe la TV .

 3. Catalin 23/04/2020 la ora 11:22 -

  II dau o idee geniala lui Stefan. Sa aloce o portiune si pentru cei care lucreaza la stat si vor sa doneze si sa scrie pe ea B de la bugetari.Ar fi o segmentare faina a celor care doneaza. Doar ei au ramas aproape neatinsi de aceasta nenorocire. Le-a dat baiatul asta hotelul sa se cazeze , pentru ca ei nu au bani sa isi plateasca o chirie pentru cateva luni. Le-a dat zeci de mii de portii gratuite de papabun ca deh, cei din linia intai traiesc cu salariul minim pe economie si nu cu salarii de la 1000 euro in sus. Ne tot vand astia din fruntea tarii numai piei de curca covasita si vulturi parosi ca si adevaruri irefutabile. In fiecare zi vedem conferinte in genul OTv cu tot felul de avioane de hartie dar masuri economice concrete pentru cei din mediul privat nimic. Toata ziua buna ziua Orban,Tatar,Velea showTv.