Friday , October 7 2022
Breaking News

Sicanare în trafic terminată cu dosar penal

politie rutiera

La data de 8 aprilie 2017, la ora 19.05, Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost anunțată prin 112 de către Mihai Bucurică, din localitate, despre faptul că a fost implicat într-o șicanare în trafic pe DN 17, în comuna Vama, în timp ce se afla ca pasager în mașina condusă de soția sa, Aurora Bucurică, de 27 de ani, din aceeași localitate, iar celălalt autoturism se îndreaptă spre municipiul Câmpulung Moldovenesc. Având în vedere sesizarea, un echipaj de poliție rutieră a luat legătura telefonic cu apelantul, care a precizat că în realitate șoferul unui autotu­rism marca Nissan a făcut o manevră de depășire neregulamentară pe DN 17 în comuna Vama, nu a apreciat corect distanța laterală, provocând avarii la autovehiculul condus de soția sa, iar ulterior a parcat în stația peco Alsan. La fața locului a fost găsit Vasile Crăciunescu, de 39 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc. Cum acesta mirosea a băuturi alcoolice, i s-a cerut să sufle în aparatul etilotest, însă a refuzat. Ulterior a fost dus la Spitalul din Câmpulung Moldovenesc, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în ­ve­­derea determinării alcoolemiei.

Soferița Aurora Bucurică a fost și ea testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind alcoolemie zero. In acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de „conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”. (D.Z.)

Vezi si

Sesiuni suplimentare de examinări pe traseu pentru permis auto, la sfârșitul săptămânii viitoare. Candidații așteaptă cam 100 de zile între proba teoretică și cea practică 

Prefectura Suceava a anunțat că în zilele de 15 și 16 octombrie a.c., Serviciul Public …