Saturday , December 10 2022

Si-a gasit sf=rsitul `n apele r=ului Moldovita dupa ce cazut de pe o punte

B\rbatul de 65 de ani a cazut de la o `n\l]ime de aproape cinci metri
Un t=n\r de 25 de ani din satul Deia a tr\it spaima vie]ii lui c=nd `nt=mpl\tor a z\rit pe malul r=ului Moldovi]a un cadavru de b\rbat.
~nt=mplarea a avut loc la primele ore ale zilei de duminic\, t=n\rul Constantin N. alert=nd de `ndat\ poli]ia din Frumosu. Echipa operativ\ care s-a deplasat la fa]a locului a identificat cadavrul ca fiind Ioan C. de 65 ani care plecase duminic\, în jurul orei 08.00,  singur de acas\, cu inten]ia de a merge la cules de ciuperci în p\dure.
Se pare c\ b\rbatul traversa puntea suspendat\ peste r=ul Moldovi]a, moment `n care s-a dezechilibrat [i a c\zut de pe aceasta pe malul r=ului acoperit cu pietri[, de la o în\l]ime de aproximativ 4,80 m. Din primele verific\ri, poli]i[tii au concluzionat c\ decesul a fost cauzat de impactul puternic cu solul.La o examinare sumar\ a cadavrului s-a stabilit c\ acesta prezenta la suprafa]a cutiei cranienei [i la ochiul st=ng pl\gi deschise u[or s=nger=nde, iar în apropierea locului unde a fost g\sit cadavrul au fost descoperite pe pietri[ urme de culoare brun-ro[cat\. De asemenea, din discu]iile purtate cu rudele decedatului, a rezultat c\ acesta era bolnav de inim\.
Cadavrul a fost depus la morga Spitalului C=mpulung Moldovenesc, în vederea efectu\rii necropsiei, pentru stabilirea cauzei decesului. (Adelina T.)

Vezi si

Tânăr din Bosanci, prins la Marginea cu 444 de petarde și artificii

 Joi, 8 decembrie, polițiștii au desfășurat activități specifice pe linia identificării persoanelor care comercializează produse …