Wednesday , February 8 2023

Sfârșit de săptămână plin pentru poliţiștii suceveni

In urma raziilor, oamenii legii din judeţ au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 40.000 de lei, au reţinut 12 permise de conducere și un certificat de înmatriculare și au confiscat  ţigări, băuturi alcoolice și lemne în valoare de 17.682 de lei

În perioada 2-3 martie, Poliţia din municipiul Suceava a organizat razii în cartierele Burdujeni și Iţcani, fiind principalele zone cu risc criminogen. Cu această ocazie, au fost legitimate 416 persoane, dintre care 36 au fost atenţionate. Poliţiștii au aplanat trei conflicte, au verificat 193 de autovehicule, au testat 89 de șoferi. Tot în acea perioadă au aplicat 65 de amenzi, în valoare totală de 22.790 de lei și au reţinut 12 permise de conducere.

Tot în perioada 1-2 martie 2019, Poliţia orașului Siret a organizat o acţiune pentru asigurarea ordinii publice și a siguranţei rutiere. În acest interval de timp au fost legitimate 121 de persoane și controlate 104 autovehicule.

Oamenii legii au aplicat șase sancţiuni contravenţionale, în valoare de 7.700 de lei, au reţinut un certificat de înmatriculare și au retras un set de  plăcuţe de înmatriculare. Cu această ocazie au fost confiscate ţigări, băuturi alcoolice și lemne în valoare de 17.682 de lei.

Sâmbătă trecută, Poliţia orașului Milișăuţi și Postul de poliţie comunal Iaslovăţ au organizat o acţiune pentru asigurarea ordinii publice și a siguranţei rutiere.

În acea zi au fost verificaţi patru agenţi economici, fiind legitimate 64 de persoane și controlate 52 de autoturisme. Au fost testaţi cu aparatul etilotest 16 șoferi și au fost aplicate șapte amenzi în valoare totală de 2.320 de lei. Oamenii legii au reţinut și un certificat de înmatriculare.

În perioada 2-3 martie, Poliţia municipiului Vatra Dornei a organizat o acţiune pentru asigurarea ordinii publice, siguranţa rutiere, dar și pentru prevenirea faptelor cu violenţă în zona barurilor, discotecilor pe raza municipiului Vatra Dornei. Cu această ocazie au fost aplicate 16 amenzi în valoare de 7.915 de lei, dintre care 12 la regimul circulaţiei rutiere. (O.S.)

Vezi si

Ion Lungu: Lucrăm contracronometru pentru a putea finaliza creșa mare din Burdujeni la începutul lunii septembrie

Din cauza diferenței mari de nivel, deocamdată se impune ridicarea unui zid de sprijin de …