Saturday , October 1 2022

Sfârşit de săptămână plin de furturi în judeţul Suceava

furturi din locuinte

O tânără din Câmpulung Moldovenesc a fost prinsă în timp ce sustrăgea mai multe bunuri dintr-un magazin din localitate. Un bărbat din Botoşana este acuzat că i-a furat televizorul fratelui său, în timp ce o femeie din Câmpulung Moldovenesc a furat bunuri în valoare de 5.700 de lei din casa soţului ei . Poliţiştii suceveni au găsit în maşina unui individ din Volovăţ un cal, ce a fost furat dintr-o localitate din judeţul Botoşani

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că o tânără a furat mai multe bunuri din magazinul Lidl din municipiul Câmpulung Moldovenesc. Din verificări efectuate de agenţi a rezultat că persoana în cauză se numeşte Elena Crăciun, de 24 de ani, din localitate, care a sustras de pe un raft al magazinului produse alimentare, ciocolată şi cafea la plic, în valoare totală de 10,52 lei, fără să le declare la casa de marcat. Produsele furate au fost predate pe bază de dovadă gestionarei magazinului.
Postul de poliţie Botoşana a primit o reclamaţie din partea Maria C., de 67 de ani, localnică, cum că în noaptea de 7 spre 8 iunie 2013, fiul ei, Alexa Ciurdă, de 26 de ani, din oraşul Cajvana, a furat din casa în care nu locuieşte nimeni a fratelui său, Dănuţ C., din comuna Botoşana, un televizor în valoare de circa 7.000 de lei, pe care l-a adus la locuinţa ei. Prejudiciul a fost recuperat, iar faţă de Alexa Ciurdă, s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.
Poliţia municipiului Câmpulung Modovenesc a primit o sesizare prin 112 de Dorin T., de 46 de ani, din localitate despre faptul că, soţia sa, Mihaela Tauciuc, de 36 de ani, localnică, i-a furat din locuinţa comună, mai multe bunuri în valoare de aproximativ 5.700 de lei. Cu ocazia verificărilor s-a stabilit că soţia reclamantului Mihaela T., a profitat de faptul că soţul ei este plecat la muncă în Bucureşti, astfel că furat din casă mai multe bunuri, respectiv un aragaz cu butelie, o maşină de cusut electrică, trei telefoane mobile şi suma de 800 de euro.
Un echipaj din cadrul Secţiei nr. 5 Poliţie Rurală Dărmăneşti a oprit în trafic pe DN 2 din comuna Pătrăuţi, autoutilitara Iveco condusă de Vasile Bădiţa, de 43 de ani, din comuna Volovăţ, care transporta animale. În lada autovehiculului a fost găsit cal cu cititor emis de către un medic veterinar din cadrul DSV Suceava. Poliţiştii suceveni au luat legătura cu IPJ Botoşani, numărul de microcip identificat apărând în evidenţe la o cabalină furată din localitatea Nicşeni, judeţul Botoşani, în cauză fiind înregistrat dosar penal. La faţa locului s-au deplasat agenţii din cadrul SPR nr. 1 Botoşani, împreună cu proprietarul cabalinei Mihai Chiriţă, care şi-a recunoscut calul furat. Din primele verificări a rezultat faptul că, Vasile Bădiţa a cumpărat calul în data de 8 iunie a.c., de la Corneliu Lungoci, de 41 de ani, din comuna Pătrăuţi, în schimbul sumei de 1.000 de lei, acesta declarând că are animalul cumpărat din comunaVereşti, de la un individ pe care nu îl cunoaşte. Cercetările vor fi continuate de Secţia nr. 1 Poliţie Rurală Botoşani. (C.Z.)

Vezi si

Săptămâna Europeană a Sportului la Grădinița ”Țăndărică” Suceava

Grădinița cu Program Normal ”Țăndărică” Suceava a derulat  în perioada 23-30 septembrie a.c. Săptămâna Europeană …