Friday , October 7 2022

Şezătoarea Vicovenilor s-a lăsat cu amenzi pentru nepurtarea măștii de protecție

Miercuri seara, în jurul orei 19:30, lucrătorii de poliție din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus au obținut informați cu privire la faptul că la Căminul Cultural din Laur era organizat un eveniment unde nu se respectau măsurile de protecție împotriva COVID-19.

La căminul cultural de pe raza orașului Vicovu de Sus, zona Laura, Primăria orașului Vicovu de Sus în parteneriat cu școlile gimnaziale organizează în perioada 15-19.02.2022, zilnic, în intervalul orar 15:00-20:00, ”ŞEZĂTOAREA VICOVENILOR” ce presupune activități meșteșugărești, culturale cu specific tradițional. La fața locului, polițiștii l-au găsit pe  un angajat al Primăriei orașului Vicovu de Sus, G. Constantin, iar în interiorul căminului cultural se aflau mai multe persoane. În urma controlului efectuat, s-a constatat faptul că este respectat numărul de participanți, însă un număr de 15 persoane au fost identificate nepurtând masca de protecție obligatorie, fiind sancționate contravențional..

De asemenea, organizatorul evenimentului, G. Constantin, a primit o amendă în valoare de 2.000 lei, întrucât nu a luat măsurile de protecție stabilite împotriva virusului SARS-COV 2 pentru organizarea evenimentului.

Vezi si

O polițistă din Cernăuți a murit împușcată în cap de un pedofil pe care încerca să-l rețină în fața unei școli

O polițistă de patrulare, în vârstă de 22 de ani, a fost împușcată în cap, …