Monday , January 30 2023

Sesiuni suplimentare organizate în februarie pentru susținerea probei practice pentru permis auto

Prefectura Suceava a anunțat, miercuri, 25 ianuarie,  faptul că, în vederea reducerii decalajului existent între momentul susținerii probei teoretice, respectiv a celei practice pentru obținerea permisului de conducere auto, în zilele de  sâmbătă 04, 11, 18 și 25 februarie vor fi organizate sesiuni suplimentare de examinare, în exclusivitate pentru categoria B.

Pentru cele patru sesiuni suplimentare programate în luna februarie a anului curent, programul de examinare va fi 08.00 ÷ 16.00, iar plecarea se va face din zona Gării Ițcani, instructorii auto fiind rugați a fi prezenți la locul de plecare cu cel puțin 30 minute înaintea orei la care este programat candidatul în vederea susținerii probei practice.

Programatoarele vor fi împărțite câte două pentru fiecare dintre examinatori, respectiv pentru orele 08.00 și 12.30. ”În acest mod, se oferă candidaților care trebuie să se deplaseze din zonele mai îndepărtate ale județului posibilitatea de a se programa pentru examinare începând cu orele 12.30”, se maia arată în comunicatul transmis de Prefectura Suceava. (O.S.)

Vezi si

Aeroportul Suceava, locul doi într-un top european, din punct de vedere al creșterii procentuale a numărului de pasageri

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat sâmbătă, 28 ianuarie 2023, că, într-un clasament …

Leave a Reply

Your email address will not be published.