Monday , October 18 2021

Sesiune extraordinară de Admitere la USV

Universitatea ”Ştefan cel Mare” Suceava organizează o a treia sesiune de admitere, în special pentru candidații din străinătate, din cauza întârzierii echivalării de către CNRED a actelor de studii obținute în afara țării noastre.

”Având în vedere existența unor situații excepționale, legate de înscrierea studenților din Republica Moldova și Ucraina în programele cu dublă diplomă, de faptul că există cazuri în care sesiunea de licență din septembrie s-a încheiat după finalizarea perioadei de înscrieri la admitere la universitatea noastră, întârzierea echivalării de către CNRED a actelor de studii obținute în străinătate, precum și altele asemenea, USV a decis organizarea unei sesiuni extraordinare de admitere, pe locurile cu taxă rămase disponibile”, a informat USV.

Azi, 23 septembrie, au loc înscrierile din cadrul sesiunii extraordinare, iar mâine, 24 septembrie, candidații se vor putea înmatricula. Precizăm că a doua sesiune de admitere la USV a fost încheiată luni, 20 septembrie, o dată cu ultima zi de înmatriculări pentru candidații înscriși în perioada 6-13 septembrie. Rezultatele înmatriculărilor au fost afișate marți, 21 septembrie. Potrivit listelor publicate de cele 11 facultăți sucevene, în sesiunea de toamnă au fost admiși 1.113 studenți și masteranzi. (O. N.)

Vezi si

Primăria Udești, amendată cu 25.000 de lei pentru deșeurile găsite de Garda de Mediu pe câmpurile din Chilișeni

Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Suceava a înregistrat o petiție referitoare la abandonări …