Friday , May 20 2022

Senatorul liberal Daniel Cadariu, în cărți pentru fotoliul de ministru al Turismului și IMM-urilor

Numele senatorului PNL de Suceava Daniel Cadariu este vehiculat pentru un fotoliu de ministru in noul Guvern al Romaniei.

Mai multe surse din PNL îl dau ca viitor ministrul al Turismului și al IMM-urilor în Guvernul PSD-PNL-UDMR condus de liberalul Nicolae Ciucă. Din câte se pare, fiecare din partidele care alcătuiesc noua coaliție de guvernare au anumite dificultăți specifice.

Daniel Cadariu, Obiectiv, stiri, Suceava, PNL, senator
Senatorul PNL Daniel Cadariu

În cazul PNL-ului, se pare că actualul președinte Florin Câțu (până nu demult premier) are anumite dificultăți cu cei patru prim-vicepreședinți care vor să își impună proprii lor oameni în Guvern.

Dacă sursele din media centrală sunt veridice, atunci se poate deduce limpede că Daniel Cadariu este susținut direct de prim-vicepreședintele PNL, Gheorghe Flutur. Ceea ce nu ar fi tocmai o surpriză. Pe unele date care au fost vehiculate în weekend cu privire la componența noului Guvern ar rezulta că Bogdan Gheorghiu (deputat PNL de Suceava) nu va mai rămâne la șefia Ministerului Culturii deoarece va fi atribuit PSD-ului, acesta din urmă dorindu-și mai multe ministere decât PNL-ul și invocând în acest sens rezultatele electorale de la ultimele alegeri. Parte din sursele din PNL Suceava aveau însă unele îndoieli legate de plecarea lui Bogdan Gheorghiu de la conducerea Ministerului Culturii. În ceea ce îl privește pe Daniel Cadariu, el este de loc din Gura Humorului, la fel ca și Gheorghe Flutur, este la al doilea mandat de senator, primul obținându-l în anul 2016. Între 2008 și 2012 a fost vicepreședintele CJ Suceava. (D.P.)

Vezi si

Ucraina le recomandă camionagiilor să meargă prin Republica Moldova dacă vor să ajungă în România, ca să nu mai aglomereze Vama Siret

“Pentru a preveni livrarea cu întârziere a mărfurilor și pentru a accelera formalitățile vamale, pentru …