Thursday , April 8 2021

Senatorul "fantoma" Mihai Neagu il sustine acum pe "Prostanac"

Mihai Neagu

Senatorul UNPR Mihai Neagu a anunţat, miercuri, în plenul Senatului, că a demisionat din acest partid şi că va activa în continuare ca independent, susţinând platforma noului proiect social-democrat, iniţiat de Mircea Geoană.
”Vă informez că, începând de astăzi, 18 februarie, demisionez din UNPR şi voi activa ca independent, susţinând platforma noului proiect social-democrat”, a menţionat el pentru Mediafax.
Singura lui activitate ca parlamentar in Senatul Romaniei a fost aceea de a anunta din cand in cand ca pleaca de la un partid la altul.
Mihai Neagu a fost ales parlamentar în decembrie 2012, pe lista Uniunii Social – Liberale, din partea Partidului Conservator, în colegiul uninominal Siret – Rădăuţi – Vicov din judeţul Suceava. După alegerile parlamentare, Mihai Neagu a preluat funcţia de preşedinte al filialei judeţene a PC de la avocatul Paul Rusu, consilier local în municipiul Suceava, condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru cumpărare de influenţă.
La mijlocul lunii decembrie 2013, Mihai Neagu şi-a anunţat demisia din PC, purtând până acum între timp negocieri cu PSD şi UNPR, alegându-i în cele din urmă pe progresişti. La Suceava, filiala teritorială a UNPR este condusă de Cătălina Vartic, şefa Oficiului Judeţean pentru Registrul Comerţului.

Vezi si

Cadrele didactice care vor să obțină posturi mai aproape de domiciliu pot depune cererile în etapa de pretransfer

Personalul didactic de predare din învățământul preuniversitar care dorește transferul într-o altă unitate de învățământ …