Tuesday , October 4 2022

Senatorul Cadariu: În ajunul Centenarului, PSD-ul lui Liviu Dragnea în loc să unească dezbină totul

Senatorul PNL de Suceava Constantin-Daniel Cadariu susține că în această săptămână, a Centenarului Marii Uniri, care ar fi trebuit să ne găsească pe toți românii în unitate, „cei care conduc astăzi România doar în beneficiul lor nu înțeleg și nici nu le pasă de unicitatea sacră a acestui moment”.

Parlamentarul liberal sucevean arată că în fuga lor permanentă de a rămâne veșnic „la butoane” și disperați că românii au înțeles minciuna imensă împachetată drept Program de Guvernare, PSD-iștii lui Dragnea au apelat la manipulare întru dezbinarea tuturor.

„Negând evidențe, reguli și cutume europene PSD-iștii amenință și jignesc constant reprezentanții grupurilor parlamentare din cadrul Parlamentului European, în asaltul lor asupra justiției și a principiilor ei de bază. Atacă orbește, fără noimă și fără un dram de logică, instituții europene precum Comisia Europeană, Parlament European, Comisia de la Veneția, comisari europeni, președinți și vicepreședinți ai Parlamentului European și ai Comisiei Europene. Negând evidențe, reguli și cutume europene PSD-iștii amenință și jignesc constant reprezentanții grupurilor parlamentare din cadrul Parlamentului European, inclusiv pe cei ai grupului din și ei fac parte, în asaltul lor asupra justiției și a principiilor ei de bază. PSD-ul împarte „sârguincios” România în două prin procedee de manipulare de sorginte bolșevică și comunistă. Inventează fără încetare motive ale dezbinării între diferite categorii sociale, profesionale, etnice. Bugetarii sunt puși împotriva salariaților din mediul privat prin decalajul uriaș dintre salariile acestora, generat de o creștere artificială a veniturilor primilor. Discriminarea evidentă a categoriilor profesionale între ele prin aplicarea diferențiată a majorărilor salariale la nivelului anului 2022, 100% pentru unii (parlamentari etc) față de procente derizorii pentru alții, dar și în cadrul acelorași categorii profesionale – de exemplu în sistemul sanitar”, susține senatorul PNL Daniel Cadariu.

Periodic este asmuțită majoritatea împotriva minorităților etnice pentru a abate atenția de la „subiecte fierbinți”

De asemenea, senatorul liberal sucevean consideră că „românii rămași încă să muncească în țară sunt asmuțiți prin campanii mediatice diabolice împotriva Diasporei românești de pretutindeni, care este ostracizată, înjurată, jignită, bătută cu sălbăticie în piețe. Periodic este asmuțită majoritatea împotriva minorităților etnice (germani, evrei etc.) pentru a abate atenția de la subiecte fierbinți care îi ard tot mai des pe cei din PSD-ul lui Dragnea, cum ar fi problemele personale cu justiția sau nesfârșitele remanieri guvernamentale. Înveninează pensionarii prin menținerea și înmulțirea pensiilor speciale uriașe și refuzul de a indexa pensiile celor mulți la început de an, în concordanță cu indicele de inflație și cel al creșterii salariului mediu net, pune actualii pensionari, beneficiari ai Pilonului I de pensii, versus viitorii pensionari beneficiari ai Pilonului II de pensii, prin „furtul” lunar a 2,25% de la ultimii în disperarea de a petici bugetul de pensii al primilor”.

  În ultimii doi ani, PSD-ul lui Liviu Dragnea învrăjbește PSD-iștii cu PSD-iștii în scopul eternizării „conducătorului suprem” în libertate și în fruntea bucatelor

Senatorul Cadariu mai atrage atenția că „în ultimii doi ani, PSD-ul lui Liviu Dragnea învrăjbește PSD-iștii cu PSD-iștii în scopul eternizării „conducătorului suprem” în libertate și în fruntea „bucatelor”. Trei Guverne în 2 ani, unele „ucise” prin moțiuni de cenzură ilare depuse de către PSD împotriva PSD, aproape 70 de miniștri și aproximativ 50 de remanieri de miniștri în mai puțin de doi ani, dar și zeci de „decapitări” și excluderi care de care mai „răsunătoare” Ponta, Zgonea, Grindeanu, Tudose, Firea, țuțuianu, Stănescu, Neacșu, pentru „liniștea tătucului”. PSD-ul a „reușit” să asmută primarii PSD beneficiari a zeci de proiecte din „pușculița” PNDL-ului, cei care au înțeles „să scoată basca în fața șefului”, împotriva primarilor PSD, care au fost umiliți eventual cu câte un proiecțel, cu valori simbolice, în multe cazuri primarii din cele două categorii fiind din același județ.

În ajunul Centenarului, PSD-ul lui Liviu Dragnea în loc să unească dezbină totul”, a declarat senatorul PNL de Suceava Constantin-Daniel Cadariu. (O.S.)

 

Vezi si

Școlile din județul Suceava, apreciate pentru performanța în educația pentru mediu

”Palmaresul obținut de județul Suceava în cadrul programelor de educație pentru mediu este unul de …