Monday , December 5 2022

Seminarul “Modificări fiscale cu impact asupra activităţii agenţilor economici”, la CCI Suceava

 

Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Suceava în parteneriat cu C.E.C.C.A.R. Filiala Suceava organizează în data de 23 ianuarie 2018, începând cu ora 13:00, la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava seminarul “Modificări fiscale cu impact asupra activităţii agenţilor economici”.

Multiplele modificări adoptate prin acte normative în domeniul fiscal şi nu numai au un impact semnificativ în ceea ce priveşte activitatea şi funcţionarea agenţilor economici indiferent de forma de organizare motiv pentru care pre­zentarea şi dezbaterea principalelor schimbări, cu atat mai mult cu cât acestea au intrat în vigoare la început de an, reprezintă o prioritate pentru manageri, antreprenori şi nu numai.

În acest sens, Camera de Comerţ şi Industrie Suceava în parteneriat cu C.E.C.C.A.R. Filiala Suceava şi-au propus să vină în sprijinul persoanelor interesate şi care sunt direct implicate în implementarea acestor măsuri prin organizarea unui seminar în cadrul carora sa fie prezentate şi dezbătute aceste modificări precum şi obligaţiile ce incubă mediului de afaceri.

În cadrul seminarului vor fi prezentate cele mai recente modificări fiscale ale momentului, intrate în vigoare începând cu 01 ianuarie 2018, precum: impozite  datorate în 2018 (impozit profit/ impozit micro/ impozit specific), SPLIT TVA, impactul migrării contribuţiilor sociale de la angajat la angajator, alte modificări cu impact major pentru veniturile obţinute de persoane fizice (dividende, venituri din închirieri, din investiţii, dobânzi, din agricultură, silvicultură etc.).

Agenda evenimentului precum si talonul de inscriere sunt disponibile pe site-ul www.ccisv.ro participarea fiind gratuită. t

Vezi si

Bărbatul care a fost aruncat de la etajul II de explozia din Burdujeni a fost transferat la o clinică din Iași

Pacientul a fost trimis la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași pentru tratament de specialitate  Medicii …