Monday , March 27 2023

Seful Inspectoratului in Construc]ii renunta la calitatea de membru in AGA de la SC Drumuri si Poduri SA

Sabin Adrian Dr\gan, [eful Inspectoratului de Stat `n Construc]ii Suceava, a demisionat din Adunarea General\ a Ac]ionarilor (AGA) societ\]ii “Drumuri [i Poduri” SA. Ac]ionarul unic al firmei „Drumuri [i Poduri” SA Suceava este Consiliul Jude]ean. Anun]ul privind demisia sa din aceast\ calitate a fost f\cut `n [edin]a de ieri a Consiliului Jude]ean Suceava, unde Sabin Adrian Dr\gan este consilier jude]ean, ales pe listele PD-L. Motivul demisiei sale din calitatea de membru `n AGA societ\]ii respective este acela c\, `n urma reorganiz\rii Inspectoratului `n Construc]ii, se afla `n stare de incompatibilitate.
Tot `n [edin]a de ieri, a fost ales prin vot secret, `n locul lui Sabin Adrian Dr\gan, consilierul jude]ean PD-L Tudor Pl\cint\. Acesta este inginer silvic, este de loc din comuna M\lini [i, la [edin]a de ieri, a avut un contracandidat, `n persoana lui Petric\ Simeria, consilier jude]ean PSD. (D.P.)

Vezi si

Laboratorul de Medicină Nucleară al Spitalului Județean tratează pacienți diagnosticați cu amiloidoză cardiacă, prin CAS

Tratamentul este foarte costisitor și pentru a fi decontat, pacientul trebuie să parcurgă mai multe …