Thursday , April 18 2024

Seful Inspectoratului in Construc]ii renunta la calitatea de membru in AGA de la SC Drumuri si Poduri SA

Sabin Adrian Dr\gan, [eful Inspectoratului de Stat `n Construc]ii Suceava, a demisionat din Adunarea General\ a Ac]ionarilor (AGA) societ\]ii “Drumuri [i Poduri” SA. Ac]ionarul unic al firmei „Drumuri [i Poduri” SA Suceava este Consiliul Jude]ean. Anun]ul privind demisia sa din aceast\ calitate a fost f\cut `n [edin]a de ieri a Consiliului Jude]ean Suceava, unde Sabin Adrian Dr\gan este consilier jude]ean, ales pe listele PD-L. Motivul demisiei sale din calitatea de membru `n AGA societ\]ii respective este acela c\, `n urma reorganiz\rii Inspectoratului `n Construc]ii, se afla `n stare de incompatibilitate.
Tot `n [edin]a de ieri, a fost ales prin vot secret, `n locul lui Sabin Adrian Dr\gan, consilierul jude]ean PD-L Tudor Pl\cint\. Acesta este inginer silvic, este de loc din comuna M\lini [i, la [edin]a de ieri, a avut un contracandidat, `n persoana lui Petric\ Simeria, consilier jude]ean PSD. (D.P.)

Vezi si

Camion și remorcă în valoare de 60.000 de euro, confiscate de polițiști în urma interceptării unui transport ilegal de lemn

De asemenea, au fost confiscați și peste 23 m.c. gater buștean, în valoare de cca. …