Monday , January 30 2023

Şeful de post de la Zvoriștea, reclamat că și-a bătut fiica și ginerele în prag de Sărbători

Pentru a nu reprezenta un pericol pentru el și pentru cei din jur, superiorii i-ar fi retras armamentul din dotare pe perioada anchetei. Incidentul a avut loc duminică seară, când fiica polițistului și fetița ei au vrut să plece cu iubitul tinerei. Scandalurile dintre polițist, pe de-o parte, și fiica lui și iubitul acesteia, pe de altă parte, sunt vechi, ei reclamându-se și dându-se în judecată de mai multe ori  

Iubitul fetei polițistului susține că a fost bătut și i-a fost ruptă haina

Şeful de post din comuna Zvoriștea, polițistul Costică Ghițu, nu poate să-l accepte sub nicio formă pe iubitul fiicei sale și i-a luat pe amândoi la bătaie, chiar în prag de Crăciun. Scandalurile din familia Ghițu sunt vechi, fiica reclamându-și în repetate rânduri tatăl pentru violență, dar de fiecare dată s-au împăcat.

Scandalul a izbucnit din nou, duminică seară, când iubitul fetei a luat-o din fața casei tatălui ei. Polițistul și-a pierdut mințile când l-a văzut pe bărbat și l-a luat la bătaie. Pentru că fata a vrut să urce în mașina tânărului, șeful de post i-a aplicat și ei o corecție pe cinste, după cum chiar fiica a reclamat la Poliție, acuzându-și tatăl că i-a spart telefonul, iar iubitului ei i-a rupt geaca. Fata a fost cea care a sunat la 112 și la fața locului s-a prezentat un echipaj de la Poliția Adâncata, ulterior sosind și polițiștii suceveni, care se pare că i-au ridicat șefului de post de la Zvoriștea armamentul din dotate, pe perioada anchetei disciplinare.

Fiica polițistului își acuză tatăl că i-a spart telefonul

Polițistul se scuză și spune că nu a vrut să-i rupă geaca ­bărba­tului, s-a prins doar de el, să nu cadă, admițând că nu este de acord ca cei doi concubini să plece cu fetița pe care fiica sa o are dintr-o altă relație. „Eu am sărit pentru că a vrut să îmi ia nepoata și când am sărit șanțul, m-am dezechilibrat și ca să nu mă duc în șanț să îmi rup coloana, fiind în fața mea cum mă filma, m-am prins cu două degete, nu știu cum l-am prins, m-am agățat de geaca lui și atunci s-a rupt geaca, nu m-am bătut. Deci asta a fost, asta am și scris în raport, asta e realitatea, a fost și soția de față”, a explicat polițistul Costică Ghițu.

Scandalurile dintre șeful de post și fiica sa sunt cunoscute superiorilor din IPJ, aceștia ­des­chizând o anchetă disciplinară și de această dată. “Starea conflictuală dintre cei doi este veche. S-au tot reclamat și dat în judecată. O anchetă disciplinară va stabili cu exactitate ce s-a întâmplat”, a menționat Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava. (Cristina RUŞTI)

Vezi si

Un tânăr din Câmpulung și unul din Rădăuți, prinși în toiul nopții drogați la volan

În ultimele zile polițiștii au acționat pe drumurile publice, pentru prevenirea monitorizarea și fluidizarea traficului …

2 comments

  1. Fiecare parinte vrea binele copiilor.Avand in vedere ca sunt 2 copiii la mijloc,cred ca parintii fetei au dreptate.Din alt punct de vedere,problema lor este personala,nu publica.Faptul ca dl Ghitu este politist si in timpul serviciului isi face treaba este public si priveste lumea din jur!Ceea ce nu priveste pe toata lumea e ca are probleme personale pe care incearca sa le rezolve,probleme pe care le poate avea oricine! Deci,sa nu judecam,sa nu reinterpretam faptele si sa nu facem legende!

  2. Îl cunosc foarte bine pe domnul Costică Ghitu. Este un om bun și corect și nu cred ca vrea raul fiicei sale. Copiii sunt foarte neascultători în ziua de azi. Și eu am aceeași problema cu fiica mea. Cred ca domnul Costică Ghitu nu trebuie anchetat pt ca vrea binele fetei nu altceva dar asa cum am spus copii sunt foarte încăpăținat și nu își respecta părinții. Dar asta e nu putem face nimic. E mai cuminte oul decit găină. Sper ca fiica sa realizeze ca tatăl ii vrea binele.