Tuesday , December 6 2022

Seful de post de la Fântâna Mare, "plimbat” de procurori până la Suceava şi înapoi

Agentul şef principal Daniel Varvara este acuzat că nu ar fi vrut să înregistreze o tamponare dintre două maşini, astfel că s-a ales cu un dosar penal pentru abuz în serviciu

parchete [800x600]

Ieri, procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava au descins cu mic cu mare la Postul de Poliţie Fântâna Mare pentru a pune mâna pe şeful de post din comună. Aceştia au ridicat vreo două documente din biroul agentului şef principal Daniel Varvara, şeful Postului de Poliţie Fântâna Mare, pe care procurorii suceveni îl acuză de abuz în serviciu. Poliţistul a fost dus la sediul Parchetului pentru audieri, însă a fost lăsat rapid în libertate.
Toată această anchetă a pornit după ce pe 31 iulie 2015, pe raza comunei Fântâna Mare s-a produs o tamponare între două maşini. Soferul nevinovat susţine că a mers în termenul legal de 24 de ore la Postul de Poliţie din Fântâna Mare să anunţe incidentul, însă poliţistul Daniel Varvara nu ar fi vrut să îi înregistreze plângerea, astfel că a revenit cu o a doua plânge care însă de această dată a fost înregistrată de şeful de post. Procurorii ce au descins în biroul lui Varvara nu au găsit mai nimic, care să-i ajute în marea lor anchetă. Chiar şi aşa, pe numele poliţistul a fost întocmit un dosar penal pentru abuz în serviciu, cercetările fiind continuate pentru stabilirea vinovăţiei acestuia. (Constantin ZUZEAC)

Vezi si

AirConnect iar spune că va zbura vara viitoare de la Suceava la Constanța

AirConnect va zbura vara viitoare de la Constanța la Suceava, Timișoara, Oradea și Cluj-Napoca, a …