Sunday , October 2 2022

Șeful de la Permise Auto Suceava, prins de radar cu 102 km/h în localitate

Şeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule Suceava, comisarul -șef Adrian Vasile Hlaghi, a rămas zilele trecute fără permis, care i-a fost suspendat temporar pentru că a depășit cu peste 50 de km/h limita admisă, în localitatea Dumbrava, din județul Bacău. In loc să-și dea demisia urgent, se pare că Hlaghi ar fi depus contestație față de măsura luată de colegii săi. Prefectul Moldovan l-a convocat la o discuție în această dimineață

Șeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule Suceava, Adrian Vasile Hlaghi, a rămas zilele trecute fără permis, care i-a fost suspendat temporar pentru că a depășit cu peste 50 de km/h limita admisă. El ar fi depus contestație față de această măsură. Prefectul Moldovan l-a convocat la o discuție joi dimineață.

Deocamdată, Adrian Vasile Hlaghi a primit dovadă înlocuitoare a permisului pentru 15 zile. Din câte se pare, comisarul șef Vasile Adrian Hlaghi a fost prins rulând cu 102 km/h în localitatea Dumbrava, din județul Bacău.

El a primit amendă și a rămas fără permis pentru 90 de zile. Polițistul sucevean, care se afla în timpul liber, se pare că a depus contestație la instanțele din Bacău față de măsura luată de colegii săi.

Adrian Vasile Hlaghi a fost numit în ianuarie la conducerea SRPCIV Suceava și contestarea tocmai de la un polițist cu o funcție de conducere a unei decizii ca aceasta ridică semne de întrebare privitoare la etica unui demers ca acesta. În mod normal, în loc de contestarea suspendării permisului, comisarul șef Hlaghi, prins conducând cu 102 km/h în localitate ar trebui să demisioneze urgent de la conducerea serviciului de Permise Suceava.

Prefectul Alexandru Moldovan, contactat pentru a-și spune opinia vizavi de această situație, a declarat miercuri seară că l-a convocat pe șeful de la Permise la o întâlnire la prima oră a zilei de joi, după care va transmite un comunicat oficial pe această temă.

Reamintim că prefectul a afirmat, recent, că va fi o situație nouă odată ce vor fi scoase la concurs toate posturile de la nivelul SRPCIV, inclusiv cel al șefului serviciului, iar concursul ar urma să aibă loc la București. (D.P.)

Vezi si

Sunați la 112 dacă ați văzut acest bărbat!

Poliţia desfăşoară activităţi de căutare şi identificare a persoanei dispărute POPESCU CEZAR VASILE, de 41 …

2 comments

 1. uneori oamenii simpli se lauda ca-s mai ”descurcareti” decat altii cu facultati, studii, mastere, etc,etc.
  tovarasul comisar si sef vasile, daca rezolva treaba pe sest prin administratorul de la dura, de exemplu, la ora asta avea permisul adus acasa, precum in situatia vitezomanului sutu de la moara.
  cum poate un sofer de la dura, in speta sutu din moara, sa primeasca repejor permisul acasa, iar ditamai comisarul sef sa fie incondeiat pe la presa?
  care vitezoman sutu, in fudulia si grandomania lui, se lauda in continuare ca el a incasat un radar la peste 140 km la ora si chiar si asa, permisul i-a fost adus acasa, cu scuzele de rigoare, pt. ca la pilele pe care le are mihaila florin in politie, se rezolva treaba numaidecat. chiar asa?
  sutu, cum adica se rezolva, numaidecat?
  oare asa o fi? dipi n-a auzit nimic? sutu gura larga baga viteza in continuare.
  la suceava mai functioneaza si varianta pe langa lege?
  dipi la suceava doarme? sau e tot pe baza de fosnitori si cumatrii?
  tovarasul comisar si sef vasilica in schimb a facut contestatie. totusi, contestatie la ce? la peste 50km/ora ce contesta?

 2. Dacä legile nu sunt respectate nici de cei care trebuie sä la urmäreascä , ce sä mai spui. Ddacä era un copil pe o trecere de pietoni,era spulberat , mare nesimtire .