Thursday , August 18 2022

Șef nou la Permise, în locul polițistului vitezoman Hlaghi

Comisarul șef Adrian Vasile Hlaghi, cel care asigura șefia Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule Suceava, a fost prins acum câteva zile conducând cu 102km/h prin localitate. El a rămas fără permis și lăsa să se înțeleagă că ar fi depus și contestație împotriva măsurii dispuse de colegii săi. După ce situația neplăcută a fost relatată de presă, prefectul l-a convocat pe Hlaghi și, ca o soluție elegantă, s-a anunțat că taman ieri expira împuternicirea acestuia la conducerea Serviciului de Permise Suceava. In locul său a fost numit inspectorul de poliție Oana Melinte. Aceasta va ocupa postul până la organizarea unui concurs, probabil la jumătatea lunii august.

 

Prefectura Suceava a transmis joi, 7 iulie, un comunicat prin care anunță numirea unui nou șef, interimar, la conducerea Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule.

Conform comunicatului respectiv, ”împuternicirea comisarului de poliție Vasile – Adrian Hlaghi pentru a îndeplini atribuţiile funcţiei de şef serviciu expiră pe 07.07.2022”, iar prefectul Alexandru Moldovan a a înaintat către Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule propunerea ca inspectorul de poliție Oana Melinte să fie împuternicită la conducerea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor Suceava începând cu data de  8 iulie 2022, până la ocuparea postului prin concurs.

Reamintim că zilele trecute comisarul șef Adrian Vasile Hlaghi, cel care asigura șefia Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule Suceava, a rămas  fără permis, care i-a fost suspendat temporar pentru că a depășit cu peste 50 de km/h limita admisă, în localitatea Dumbrava, din județul Bacău.  Deocamdată, Adrian Vasile Hlaghi a primit dovadă înlocuitoare a permisului pentru 15 zile. Din câte se pare, comisarul șef Vasile Adrian Hlaghi a fost prins rulând cu 102 km/h în localitatea Dumbrava, din județul Bacău. El a primit amendă și a rămas fără permis pentru 90 de zile. Polițistul sucevean, care se afla în timpul liber, se pare că a depus contestație la instanțele din Bacău față de măsura luată de colegii săi.

După apariția în presă a întregii povești, prefectul Moldovan a declarat miercuri că l-a convocat pe Adrian Vasile Hlaghi la o discuție în această dimineață.  

Facem precizarea că procedura de ocupare prin concurs a postului de șef al S.P.C.R.P.C.I.V. Suceava este demarată la nivelul Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule, estimându-se a se derula până cel târziu la jumătatea lunii august a.c. (O.S.)

Vezi si

Canotoarea Ionela Cozmiuc va primi titlul de cetățean de onoare al Sucevei

Campioana europeană la canotaj Ionela Cozmiuc va deveni cetățean de onoare a municipiului Suceava. Primarul …