Wednesday , February 21 2024

Secretarul de stat Gelu Puiu a demisionat de la Ministerul Mediului, după apariția unor înregistrări scandaloase (VIDEO)

 Secretarul de stat din Ministerul Mediului, Gelu Puiu, a demisionat, anunță premierul Florin Cîțu. Potrivit unor înregistrări intrate în posesia Recorder, mai mulți directori de direcții silvice au fost schimbați din funcție în urma unei campanii de șantaj coordonate Gelu Puiu.

„Dl secretar de stat Gelu Puiu de la Ministerul Mediului și-a înaintat demisia și eu am acceptat”, anunță premierul Florin Cîțu.

Mai mulți șefi de direcții silvice din întreaga țară au fost schimbați din funcție, potrivit unor îregistrări intrate în posesia Recorder, în urma unei campanii de șantaj coordonate de la vârful Ministerului Mediului.

Din înregistrări rezultă că omul care a pus în practică această operațiune a fost secretarul de stat Gelu Puiu, care s-a lăudat în fața apropiaților că a schimbat peste 20 de directori din sistemul silvic prin aceeași metodă: amenințându-i cu controale care sigur vor descoperi o neregulă.

Mai departe, Gelu Puiu îi raporta ministrului Costel Alexe, care se interesa dacă funcțiile din țară au fost eliberate, relateaza Mediafax.

Gelu Puiu a fost numit în această funcție în decembrie 2019, el fiind înainte șeful Ocolului Silvic Vama din judetul Suceava. Puiu a mai deținut același post de secretar de stat la Mediu și în  perioada guvernării USL, incepand cu martie 2013 si pana in februarie 2014. El este membru PNL din anul 2012. (O.S.)

Vezi si

Alegeri turul II în cadrul USV, pentru mandate de membru în Consiliul facultății și Consiliul Departamentului

Marți, 20 februarie, au fost validate rezultatele alegerilor de către Senatul actual al Universității ”Ştefan …