Thursday , July 25 2024

„Seara valorilor sucevene” va avea loc în după-amiaza de Sânziene

Ediția din acest an a evenimentului intitulat „Seara valorilor sucevene” va fi sprijinită de la bugetul local cu suma de 25 de mii de lei. Un ultim pas în acest sens este aprobarea asocierii dintre Municipiul Suceava și Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților.

În acest sens, primarul în funcție al municipiului Suceava, Ion Lungu, a convocat o ședință extraordinară de îndată a Consiliului Local al municipiului Suceava pe data de 18 iunie 2024, ora 10:00.

Unul dintre proiectele pe care le-a inițiat primarul în funcție al municipiului Suceava pentru ședința de marți se referă la aprobarea asocierii în scopul organizării proiectului „Seara valorilor sucevene”.

La data de 24 iunie, în contextul „Zilelor Sucevei”, va avea loc acest eveniment despre care în raportul de specialitate atașat proiectului de hotărâre se specifică faptul că „este o recunoaștere pentru promovarea culturii, ortodoxismului, învățământului, valorilor tradiționale și, nu în ultimul rând, presei (s.red.) pentru cei mai de seamă susținători și promotori ai adevăratelor principii și învățături de care lumea are atâta nevoie în zilele noastre”.

Cheltuielile de print, serigrafie și cu un dineu oferit invitaților au fost estimate la 25 de mii de lei, cel puțin pe partea care îi revine municipalității. (D.P.)

Vezi si

Zona de munte a județului, sub Cod galben de ploi torențiale, vijelii și grindină 

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o atenționare Cod galben de instabilitate atmosferică temporar …