Wednesday , February 8 2023

Se prelungește agonia Forestei

 “Contul clubului a rămas tot gol. Fiecare zi care trece nu face decât să agraveze și mai mult situația și să risipească speranțele că putem ieși din această criză. Fac un apel către domnul primar, consilierii locali și orice persoană dispusă să ajute clubul, pentru că altfel în scurt timp vom rămâne fară echipă la Suceava”, a anunțat președintele Consiliului de Administrație al Forestei, Andrei Ciutac 

 

Foresta

Foresta se află în continuare într-o situație critică, în ciuda zvonurilor care dădeau ca și rezovată problema datoriei pe care clubul sucevean o are către Fisc. Andrei Ciutac, președintele Consiliului de Administrație al grupării din Areni a anunțat că, în lipsa unui sprijin venit urgent de la aleșii locali sau din mediul privat, orașul Suceava va rămâne din nou fără echipă de fotbal. ,

“Deși s-a discutat foarte mult în ultima perioadă despre situația financiară a clubului și chiar au apărut unele articole în care era dată ca și rezolvată problema datoriei către Fisc, lucrurile sunt departe de a fi adevărate. Doresc să precizez că, deși au existat tot felul de încercări de a aduna acea sumă de 300.000 de lei, ele s-au dovedit a fi tardive până în acest moment și contul clubului a rămas tot gol. Fiecare zi care trece nu face decât să agraveze și mai mult situația și să risipească speranțele că putem ieși din această criză. Fac un apel către domnul Primar, consilierii locali și orice persoană dispusă să ajute clubul, pentru că altfel în scurt timp vom rămâne fară echipă la Suceava”, a anunțat Andrei Ciutac.

Ca ultimă soluție pentru acoperirea datoriei de peste 300.000 de lei către Fisc, conducerea Forestei intenționa să facă un împrumut bancar, dar aceasta variantă nu se poate materia­liza pentru că băncile nu împrumută ONG-uri. Din cauza acestei datorii, Foresta nu a putut participa până acum la licitațiile pentru obținerea de fonduri nerambursabile de la Primărie, municipalitatea fiind dispusă să o ofere în acest an fotbalului un buget de 1.500.000 de lei.

Foresta a ajuns în această situație disperată și din vina Primăriei și a Consiliului Local, care nu mai virat în conturile clubului ultima tranșă în valoare de 235.000 de lei din bugetul promis pe 2016. Din aceasta cauză, echipa locală de fotbal a rămas la începutul acestui an fără principalul vector de imagine, este vorba de fostul internațional român Dorin Goian, care și-a înaintat demisia din funcția ­preșe­dinte. Ulterior au părăsit corabia și antrenorii Cristi Popovici și Marius Gireadă, dar și directorul sportiv Dănuț Perjă.

Foresta mai are de disputat șase meciuri până la finalul actualului sezon al Ligii a II-a, primul dintre ele fiind programat sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul Areni, în compania Luceafărului Oradea. (Dănuț CHIDOVET)

 

Vezi si

politia, masina noua Obiectiv

Sucevean de 21 de ani, prins la volan drogat cu hașiș si amfetamină

În mașină, polițiștii au găsit și o țigară care probabil conținea marijuana. Luni, în jurul …

One comment

  1. Banii pe care vi ia dat Lungu si consilierii,sunt banii nostri,a celor care traim in Suceava si platim impozite. Daca ei vor sa va mai dea bani,sa va dea din banii lor de acasa sau din firmele pe care le au. Asa ca drum bun si mergeti la munca, daca nu gasiti un afacerist potent care nu are ce face cu banii si vrea sa vii dea voua. Asa ca mai Ciutac mai lasane in pace cu cersitul asta,ca cersitul se pedepseste. Si tu mai vrei bani nemunciti?