Thursday , December 8 2022

Se pot depune cererile pentru ajutoare la încălzire

Începând de luni, 18 octombrie, solicitările privind acordarea ajutoarelor pentru încălzirea locuinței pot fi depuse la primărie, respectiv asociații de proprietari, după caz. Cererea și documentele doveditoare pot fi depuse până la data de 15 noiembrie 2021, pentru a putea beneficia de indemnizație începând cu luna noiembrie.

Despre acestea a anunțat viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi,  menționând că solicitanții pot procura formularul de cerere și declarația pe propria răspundere de la asociațiile de proprietari – energie termică, electrică și gaze, care locuiesc în condominii – sau de la Primăria Municipiului Suceava și sediul din Burdujeni al Primăriei unde se află Direcția de Asistență Socială – ajutorul la lemne, energie electrică și gaz metan pentru cei care locuiesc la casă și nu sunt arondați sau constituiți în asociații de proprietari. De asemenea, formularul poate fi obținut și la link-ul https://www.primariasv.ro/…/precizari+privind… Lucian Harșovschi a explicat că de acest ajutor pot beneficia persoanele care obțin un venit mediu net lunar de până la 1.386 lei/persoană – în cazul familiilor și 2.053 lei pentru persoanele singure. (D.P.)

Vezi si

Flutur: Bugetul pe 2023 se situează la nivelul lui 2022. Nu vor fi blocate conturile primăriilor sucevene din cauza proiectului “Utilități și mediu”

Președintele Consiliului Jude­țean Suceava, Gheorghe Flutur nu exclude ca bugetul de stat pe anul viitor …