Wednesday , June 29 2022

Se asfaltează în zona garajelor de la Cartodrom

 „Lucrăm și în cartierul George Enescu”, a declarat viceprimarul Lucian Harșovschi

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi a anunțat unde se (mai) fac lucrări de modernizare a străzilor și, într-o recentă postare a sa pe contul de facebook, a anunțat că se lucrează la reabilitarea și modernizarea străzilor și în cartierul George Enescu.

Mai exact, este vorba despre zona garajelor de la Cartodrom, cum este cunoscută sucevenilor. În acest sens, municipalitatea suceveană a demarat operațiuni de reabilitare și modernizare a infrastructurii rutiere și pietonale în mai multe zone ale orașului, în paralel, acum fiind cea mai bună perioadă pentru efectuarea lor.

„Lucrăm și în cartierul George Enescu.Suntem într-un stadiu avansat cu lucrările de asfaltare a străzii Aleea Jupiter, porțiunea care începe din fața magazinului Rombat și se termină la Biserica Sfântul Ioan cel Nou. Se execută o amplă lucrare de modernizare a acestei extensii, întrucât din strada pietruită, fără trotuare, va deveni o stradă asfaltată, încadrată de borduri și cu trotuar adiacent părții carosabile”, a anunțat viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi.

Până acum s-a introdus rețeaua de canalizare pluvială, s-a turnat stratul suport de asfalt și s-a realizat ridicarea la cotă a capacelor de canal. În prezent se lucrează la montarea bordurilor, ulterior urmând a fi turnat și stratul de uzură. „Finalizarea acestor lucrări va ușura totodată și accesul tuturor credincioșilor către biserica pe rit vechi Sf. Ioan cel Nou de la Suceava. Continuăm!” a adăugat Lucian Harșovschi. Reamintim că alte lucrări de infrastructură rutieră sunt demarate în cartierul Obcini, iar în zona de ieșire spre Ipotești, dar și în cartierul Burdujeni au fost finalizate o parte din acestea, zilele trecute Lucian Harșovschi făcând referire la finalizarea lor. (D.P.)

Vezi si

Liteniul va beneficia de cea mai modernă Grădiniță cu Program Prelungit din județ

Terminată înainte de termen, în baza unui proiect în valoare de peste 3,4 milioane de …