Școlile din județul Suceava care vor funcționa în SCENARIUL ROȘU până pe 2 octombrie

reportersite
25 septembrie 2020, 22:30

secretarasite
Vineri, 25 septembrie 2020, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență s-a întrunit în ședință extraordinară, pe ordinea de zi fiind și reanalizarea Scenariilor de funcționare pentru unitățile de învățământ din județul Suceava, în anul școlar 2020-2021.

Astfel, conform propunerilor formulate de consiliile de administrație ale unităților școlare din județul Suceava, avizate de ISJ Suceava și DSP Suceava, în săptămâna 28.09-02.10.2020, vor funcționa în scenariul roșu următoarele entități:

    • în orașul Siret: Clubul Copiilor, Colegiul Tehnic Lațcu Vodă- oraș Siret, Grădinița cu Program Normal Luminița, Școala Gimnazială Petru Mușat, Grădinița cu Program Normal Siret,
    • în municipiul Suceava: Colegiul Național Mihai Eminescu,
    • în municipiul Vatra Dornei Școala Gimnazială nr. 2.

Reamintim că  zilele trecute au fost anunțate și primele cazuri de îmbolnăvire cu COVID în rândul unor elevi suceveni. Este vorba despre un elev de clasa a IX-a de la Colegiul Economic ”Dimitrie Cantemir” Suceava, unul de clasa a X-a de la Colegiul Național ”Dragoș Vodă” Câmpulung Moldovenesc și un elev de clasa a IV-a de la Școala Gimnazială Iaslovăț.

În ceea ce privește ultimele cazuri de infectare cu coronavirus în rândul angajaților din școli, au mai fost depistați pozitiv cu COVID-19 un paznic de la Colegiul Tehnic ”Lațcu Vodă” Siret, o învățătoare de la Școala Gimnazială nr. 6 Suceava, un profesor de la Liceul ”Natanael” Suceava și un cadru didactic de la Școala Gimnazială Milișăuți.

secretarasite