Friday , December 1 2023

Scene șocante într-o casă din Frumosu: Copil de 7 ani, bătut cu sălbăticie de propriul tată cu o bucată de lemn (VIDEO)

Un copil în vârstă de 7 ani din comuna Frumosu a fost filmat în timp ce era bătut cu sălbăticie cu o bucată de lemn de propriul tată. Scenele de o cruzime ieșită din comun s-au petrecut la începutul lunii ianuarie, în locuința familiei, sub privirile mamei băiatului, care pe filmare nu a intervenit pentru a-l salva. Tatăl bătăuș a fost reţinut marti după-amiază de poliţişti.

Bărbatul a fost filmat în timp ce îşi trântește fiul la pământ şi îl lovește de mai multe ori cu un obiect din lemn. El îl apucă pe băiat de gât, îl împinge spre podea, apoi îl ridică şi îl izbeşte cu putere de podeaua casei. Pe filmare se vede cum bărbatul ia o bucată de lemn şi îl loveşte pe băiat, potrivit filmarii publicate de adevărul.ro.

În acest timp, mama stă pe un scaun, pare că asistă senină la bătaie și nu intervine ca să îşi apere copilul.

Imaginile au fost făcute publice zilele trecute, unul dintre frați ar fi făcut filmarea, iar poliţiştii s-au autosesizat în acest caz şi au descins la locuința familiei. Aceştia au fost însoțiți de angajați de la Direcția de Protecție a Copilului.

Pe lângă băiatul în vârstă de 7 ani, alți trei frați mai mari şi mama acestora au fost duşi, pentru o perioadă, într-un centru de ocrotire.

Pe numele tatălui, care a fost audiat la Poliția Municipiului Câmpulung Moldovenesc, a fost deschis dosar penal pentru infracțiunea de violență în familie, deși mama a refuzat să depună plângere cu privire la agresiune.

Menționăm că bărbatul a ieșit din închisoare în 2019, după ce a ispășit o pedeapsă de 8 ani pentru că și-a violat fiica vitregă în vârstă de 14 ani.

În cursul zilei de ieri polițiștii Postului de Poliție Frumosu au fost solicitați de către lucrătorii DGASPC Suceava pentru a-i însoți la domiciliul unui bărbat din comuna Frumosu pentru a desfășura activități specifice în cadrul unor verificări privind rele tratamente aplicate de către acesta copiilor săi. Au fost obținute date cu privire la faptul că, în cursul lunii ianuarie 2021, bărbatul respectiv ar fi agresat pe unul dintre copiii săi în vârstă se 7 ani. S-a întocmit dosar penal pentru violență în familie raportat la infracţiunea de loviri sau alte violențe, chiar dacă mama minorilor a negat evenimentul și a refuzat să depună plângere în calitate de ocrotitor legal. Cei 4 minori aflați la domiciliu (minorul agresat și alți 3 frați) au fost preluați împreună cu mama acestora și trasportați la un Centru de primire în regim de urgență. În cursul acestei zile polițiștii au continuat activitățile în cadrul dosarului penal și au intrat în posesia unor imagini video care surprind agresiunea. Bărbatul agresor în vârstă de 48 de ani a fost reținut de polițiști și condus la audieri la sediul Poliţiei Municipiului Câmpulung Moldovenesc. Mulțumim specialiștilor DGASPC pentru implicare și colaborare“, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuț Epureanu. (O.S.)

Vezi si

107 milioane de euro vor putea fi accesate de Primăria Suceava în anii următori pentru mai multe proiecte

Conform primarului Ion Lungu,  proiectele pe care Primăria Suceava vrea să le propună Agenției de …

One comment

  1. Asta crează pandemia, monștri. Un sălbatic, care nu poate sa vb cu copilul si mai degrabă al nenorocește.