Thursday , September 29 2022
Breaking News

Scenă inedită cu un cerb ce aleargă alături de un cal în curtea unei case, sub privirile mirate ale proprietarului (VIDEO)

Un cerb a intrat în curtea unui bărbat din comuna Breaza, unde şi-a găsit partener de joacă un cal, alături de care a alergat prin gospodărie

Silvicultorii de la Ocolul Silvic Breaza au surprins o scenă deosebită. Un cerb a pătruns în curtea unui localnic, unde şi-a găsit partener de joacă un cal, alături de care a alergat prin zăpada mare de peste jumătate de metru. „Scenă inedită surprinsă de colegii noştri de la Ocolul Silvic Breaza, din cadrul Direcţiei Silvice Suceava. Aceştia au filmat un cerb care a pătruns accidental în curtea unei persoane fizice şi care şi-a găsit, ca partener de alergat, un cal aparţinând persoanei în cauză. Niciunul din cele două animale nu a fost rănit, iar cerbul a fugit în pădure”, se arată pe pagina de Facebook a celor de la Romsilva.

Oamenii s-au arătat surprinşi de faptul că animalul a ajuns să intre nestingherit în curtea localnicului din Breaza, mulţi dintre ei încercând să explice scena prin faptul că tot mai multe animale sălbatice coboară de foame din munţi şi păduri spre comunităţi locuite de oameni.

„Vin după mâncare. Toate animalele sălbatice ies din habitatul lor doar pentru că le este foame. CLAR!! Pe vremuri se puneau sare şi mâncare. Cu asta se ocupau v=nătorii, printre altele”, a precizat Florenţa Costache.

„O poveste adevărată, frumoasă de necrezut, cumnata mea spunea cu vreo doi ani în urmă că în satul Gura Văii Vrancea se aud iarna cerbii prin pădurile din spatele caselor – e neaşteptat, dar adevărat”, a arătat şi Tunita Burga intr-un comentariu pe Facebook. (D.Z.)

Vezi si

Absolventă a Colegiului Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, premiată și felicitată de conducerea ASE București și de ministrul Educației

Absolventa Colegiului Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, promoția 2022, Denisa Siminiuc, a fost premiată și felicitată …

One comment

  1. Cerbul a fost omorat , informati-va de pe wild Bucovin fb