Wednesday , November 30 2022

Scandalagiii de la Ranch, trimisi in judecata

N Parchetul de pe l=ng\ Judec\toria Suceava a dispus trimiterea `n judecat\ a trei din cei patru tineri care l-au b\tut  pe Florin Mateiciuc, `n urma unei dispute privind `mp\r]irea banilor din comer]ul cu etnobotanice

Parchetul de pe l=ng\ Judec\toria Suceava a dispus ieri trimiterea `n judecat\ a trei din cei patru indivizi care l-au b\tut m\r, la sf=r[itul lunii trecute pe suceveanul Florin Mateiciuc, de 30 de ani, `n cr=[ma Ranch, din spatele Unit\]ii de pompieri sucevene. Daniel Maruseac de 29 de ani din {cheia, Silviu C. de 23 de ani din D\rm\ne[ti [i Constantin A. de 26 ani din Suceava, vor fi judeca]i `n stare de libertate pentru s\v=r[irea infrac]iunii de ultraj contra bunelor moravuri [i tulburarea lini[tii publice, const=nd `n aceea c\ `n noaptea de 29 ianuarie 2011, au provocat scandal  [i au tulburat lini[tea public\ prin agresarea unui client `n clubul Ranch din municipiul Suceava, cre=nd o stare de team\ persoanelor ce se aflau `n incinta discotecii. Procurorii au re]inut c\ la comiterea faptei a participat [i o a patra persoan\ – Ioan F., care este plecat `n str\in\tate. Persoana agresat\ Florin Mateiciuc a depus ini]ial o pl=ngere `mpotriva agresorilor pe care ulterior [i-a retras-o. Dar pentru c\, `n conformitate cu actele medico – legale, pentru vindecarea r\nilor pricinuite au fost necesare 24 – 25 de zile de `ngrijiri, organele de anchet\ au continuat cercet\rile, soldate cu trimiterea `n judecat\ a celor trei. De re]inut c\ doi dintre agresori, Silviu C. [i Constantin A. au petrecut o noapte `n arestul poli]iei, dup\ ce au fost identifica]i ca autori ai faptei [i re]inu]i `ns\ instan]a a decis s\ resping\ propunerea  de arestare preventiv\, apreciind c\ cercetarea lor se poate face `n stare de libertate.
~n seara zilei de 29 ianuarie a.c., Restaurantul “Ranch”, de pe strada Universit\]ii, situat mai jos de Unitatea de Pompieri din Suceava a fost, scena unui scandal de anvergur\. Florin Mateiciuc a fost b\tut m\r, `njunghiat [i dat cu capul de to]i pere]ii de cei patru indivizi. Scandalul, au declarat persoane care au fost de fa]\ la agresarea lui Lauren]iu Florin Mateiciuc, ce a ajuns `n acea noapte la Spital cu pl\gi contuze ale scalpului, plag\ t\iat\ hemitoracic\ `n partea dreapt\ [i plag\ t\iat\ pe m=na dreapt\, plag\ contuz\ hemitorace drept posterior, ar fi pornit de la probleme legate de banii pe care Mateiciuc ar fi trebuit s\ `i restituie `n afaceri cu substan]e etnobotanice, c\tre furnizori.
Poli]i[tii au confirmat atunci c\ la mijloc ar fi o datorie de p=n\ `n 1000 de euro pe care Lauren]iu Mateiciuc nu a achitat-o iar pe urmele lui au fost pu[i recuperatori care i-au amintit, cu mijloacele proprii, c\ are o datorie de pl\tit. (Neculai RO{CA)

Vezi si

Peste 300 de polițiști suceveni acționează în perioada minivacanței de Sf. Andrei și 1 Decembrie

În perioada 30 noiembrie – 04 decembrie, polițiștii de ordine publică și rutieră din cadrul …