Wednesday , April 17 2024

Scandal Urban: Amenzi la un restaurant deschis în miez de noapte vizavi de sediul Poliției

In data de 30 ianuarie, la ora 01.04, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 de către H. Ciprian  cu privire la faptul că restaurantul „URBAN”, situat vis-a-vis de IPJ Suceava, este deschis și nu sunt respectate măsurile de prevenire COVID 19.

politia, masina noua Obiectiv

În interiorul localului Urban erau prezente aproximativ 10 persoane care serveau băuturi alcoolice și mâncare la mese, acest lucru fiind observat de pe terasă, prin geamul care îl desparte de aceasta, deoarece ușa de acces în local era închisă pe interior și nu s-a permis accesul polițiștilor. În interior erau prezenți și angajați îmbrăcați în uniforma localului. În fața localului Urban a fost identificat A. Adrian-Mihai, sub influența băuturilor alcoolice, care a refuzat să se legitimeze și a avut o atitudine vulgară față de organele de poliție. De asemenea, pe terasa localului au fost identificate 2 persoane care au declarat că au fost în interiorul restaurantului. S-a luat legătura cu apelantul care a afirmat că și el a fost în local și a făcut consumație, după care a ieșit și a sunat la 112 sesizând că este deschis.

Având în vedere aspectele constatate s-a luat măsura sancționării cu amendă în valoare de 1000 lei a administratorului restaurantului Urban, A. Dan-Ionuț, de 37 ani, din comuna Şcheia. A fost sancționat cu amendă în valoare de 500 lei și apelantul, H. Ciprian, deoarece acesta nu a prezentat declarația pe proprie răspundere completată în prealabil și nu a putut să își justifice prezența după ora 23.00. A fost sancționat cu amendă în valoare 500 lei A. Adrian-Mihai pentru refuz de legitimare și cu 500 lei  pentru neprezentarea declarație pe proprie răspundere. Au fost sancționate și alte două persoane identificate pe terasa localului. Toate persoanele au fost evacuate.

Vezi si

Societate amendată cu 60.000 lei pentru abandonări de deșeuri reciclabile

Garda de Mediu Suceava a fost sesizată cu privire la abandonarea unei cantități foarte mari …

One comment

  1. Bine au facut ca i-a dat si lui amenda, il manca pe el in c*r :))))