Saturday , November 26 2022

Scandal in tiganie, soldat cu distrugeri materiale

~n cursul zilei de miercuri, `n jurul orei 17.30, agen]ii Poli]iei Comunale {cheia au fost sesiza]i prin intermediul serviciului na]ional de urgen]e 112,  despre faptul c\ într-o zon\ din satul {cheia, membrii familiei lui Remus M\z\rache au fost ataca]i de mai multe persoane.
Cu ocazia cercet\rilor efectuate de poli]i[ti s-a stabilit c\ în dup\-amiaza zilei de 9 februarie, în jurul orelor 17.15, fra]ii Remus, Tiberiu [i Ioan M\z\rache `mpreun\ cu Maricel N., to]i din comuna {cheia, se deplasau cu un autoturism, iar când au ajuns în fa]a locuin]ei Mariei S., au fost ataca]i de Iulian L. `n v=rst\ de 21 ani, Costel B. de 19 ani, B.M. de 17 ani, Aurel M. de 28 ani, Vasile F. de 19 ani, F.I. de 17 ani, D.M. de 17 ani, Dafin }. de 20 ani, Florin C. de 29 ani, Cristinel S. de 32 ani, Vasile S. de 27 ani, Constantin S. de 24 ani, Dumitru R. de 22 ani, Marcu R. de 23 ani, to]i din comuna [cheia [i de Vasile Z. de 27 ani din comuna P\tr\u]i, care le-au spart geamurile autoturismului [i l-au agresat pe conduc\torul auto, respectiv Maricel N. `n v=rst\ de 34 ani din comuna {cheia.
Ocupan]ii autoturismului s-au refugiat în casa Violetei M. `n v=rst\ de 55 ani, localnic\, iar agresorii au intrat în curtea neîmprejmuit\ a acesteia [i au aruncat cu obiectele pe care le aveau asupra lor în autoturism [i în ferestrele a dou\ imobile, prejudiciul cauzat de ace[tia fiind de circa 1.850 lei.
În cauz\ poli]i[tii efectueaz\ cercet\ri sub aspectul s\vâr[irii infrac]iunilor de ultraj contra bunelor moravuri [i tulburarea lini[tii publice, lovire sau alte violen]e, amenin]are, distrugere [i port f\r\ drept de obiecte anume confec]ionate pentru lovire, urmând a se dispune procedural. (O.S.)

Vezi si

Foresta câștigă cu 2-0, pe Areni, în fața celor de la Șomuz Fălticeni. Bucovina Rădăuți –  Viitorul Darabani: 4-0

Fotbaliștii antrenați de Dorin Goian s-au impus sâmbătă cu 2-0 în fața  celor de la …

No comments

  1. Foarte ,foarte bine ai scris Florine ca sunt cam buieci.

  2. Foarte ,foarte bine ai scris Florineca sunt cam buieci.

  3. pai daca se plictisesc, ce sa faca?
    Daca ar fi pusi sa munceasca pentru banii primiti ca ajutor social sau alte forme, atunci seara cind ar ajunge acasa ar fi obositi si lipsiti de chef de bataie