Wednesday , December 7 2022

Scandal cu mascati la Gura Humorului: Aproape 200 de oameni au sarit sa linseze un sofer de tir care a omorat un barbat (VIDEO)

Sofer de tir atacat la Gura Humorului

Scandal cu jandarmi şi mascaţi luni noapte la Gura Humorului, în urma unui accident de masina mortal. Aproape 200 de oameni, cei mai mulţi rromi, s-au strâns la locul accidentului şi i-au atacat pe poliţişti cu pietre. Un bărbat de etnie romă a fost accidentat mortal de un tir, iar cunoscuţii victimei au sărit să-l linşeze pe şofer. Soţia bărbatului mort spune că şoferul avea viteză şi că soţul ei a zburat mai mulţi metri.
Bărbatul de etnie rromă mergea pe marginea drumului si a fost lovit de un tir, iar rudele victimei au sărit să-l linşeze pe şofer. La faţa locului s-au strâns aproape 200 de oameni care i-au atacat cu pietre pe poliţiştii sositi pentru a face cercetări. A fost nevoie de intervenţia mascaţilor pentru calmarea spiritelor, potrivit România TV.
Accidentul a avut loc pe DN17, chiar la intrarea în oraş. Imediat dupa accident, cunoscuţii bărbatului decedat au sărit să îl linşeze pe şofer. Acesta s-a ascuns în cabină până să vină poliţişti. Nici când au venit oamenii legii spiritele nu s-au calmat. Astfel că au fost chemate forţele de intervenţie rapidă. Poliţiştii au făcut cu greu cercetarea la faţa locului.
Soţia bărbatului mort spune că şoferul avea viteză şi că soţul ei a fost proiectat într-un şanţ, unde a dat cu capul într-o ţeavă. Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, era tatăl a 9 copii. Şoferul tirului, în vârstă de 35 de ani, a fost testat cu alcooltestul şi rezultatul a fost negativ.

Vezi si

O persoană rănită în urma unui accident în intersecția din fața magazinului Lidl din Obcini (VIDEO, FOTO)

Miercuri, în jurul orei 12.00, pe Calea Obcinelor din Suceava, în intersecția din fața magazinului …

No comments

  1. Alexandru Tiron

    Daca i lua pe toti tigani aia pe sus il si plateam pe sofer