Thursday , February 9 2023

Sase persoane au fost rănite după ce un șofer a intrat cu mașina pe contrasens

Un vicovean a intrat cu mașina pe contrasens, lovind un vehicul ce circula regulamentar u din accident a rezultat rănirea a șase persoane

 1accident

La data de 24 iunie 2017, în jurul orei 19.50, Gheorghe Stirban, de 20 de ani, din orașul Vicovu de Sus, în timp ce conducea autoturismul Volvo pe Calea Cernăuți de pe raza localității de domiciliu, din direcția punctului de trecere a frontierei de stat către comuna Vicovu de Jos, într-o curbă la dreapta, fără vizibilitate, nu a adaptat viteza, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul BMW condus de Iulian – Georgian Schipor, de 18 ani, din aceeași localitate, care se deplasa regulamentar din sens opus.

În urma coliziunii produse, autoturismul Volvo a fost proiectat în șanțul de pe partea stângă a drumului, rezultând rănirea ușoară a șoferului Gheorghe Stirban, a celor patru pasageri care se aflau în autovehiculul său la momentul impactului – Elena Cozma, de 20 de ani, Iulian – Teodor Cozma, de 24 de ani, Constantin Adrian Parasca, de 19 ani și Ilie Bodîrlău, de 19 ani, toți din  localitatea Vicovu de Sus -, precum și a șoferului de pe BMW, Iulian Georgian Schipor.

Cei doi conducători auto implicați în accident au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind alcoolemii zero. Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”. (D.Z.)

 

Vezi si

ISU Suceava: 10 incendii provocate de coșurile de fum necurățate sau neizolate în doar 24 de ore

Încă de la debutul sezonului rece, dar și pe toată perioada acestuia, Inspectoratul pentru Situații …