Friday , May 14 2021

Șase noi cazuri de COVID în școlile sucevene, toate în rândul angajaților

Inspectoratul Școlar Județean Suceava a informat că luni au fost raportate de către unitățile de învățământ din județ 6 noi cazuri de infectări cu COVID, însă niciunul în rândul elevilor.

Au fost depistați cu virusul SARS-Cov2 cinci cadre didactice și un cadru didactic auxiliar, și anume un profesor de la învățământul preșcolar, de la Școala Gimnazială ”Constantin Tomescu” Pleșești, un profesor de la învățământul primar, de la Școala Gimnazială ”Bogdan Vodă” Câmpulung Moldovenesc, doi profesori de gimnaziu, unul de la Școala Gimnazială Sadova, celălalt de la Școala Gimnazială ”Vornicu Simion Tăutu” Comănești, un profesor de la învățământul liceal și profesional, de la Colegiul ”Vasile Lovinescu” Fălticeni, dar și un personal didactic auxiliar, de la Colegiul Tehnic ”Petru Mușat” Suceava.

S-a luat decizia suspendării cursurilor cu prezență fizică la o clasă primară, de la Școala Gimnazială ”Bogdan Vodă” Câmpulung Moldovenesc, și la o grupă de grădiniță, de la Școala Gimnazială ”Constantin Tomescu” Pleșești. (O. N.)

Vezi si

Programul vizitei premierului la Suceava

Premierul Florin Cîțu va sosi, vineri, 14 mai, în Suceava urmând să facă mai multe …