Wednesday , November 30 2022

Șase copii au fost preluați de DGASPC după ce mama lor a fost băgată la închisoare pentru trafic de minori

Răscol Florentina-Lucica, în vârstă de 33 ani ani, împreună cu concubinul ei au racolat o fată de 16 ani și au constrâns-o să practice prostituția într-un apartament din municipiul Suceava. Femeia, de loc din comuna Ciprian Porumbescu, a fost săltată vineri de acasă de polițiști și dusă la Penitenciarul Botoșani pentru a-și ispăși pedeapsa de 5 ani și opt luni de închisoare

Vineri, 2 aprilie, la ora 16.00, Tribunalul Suceava a transmis mandatul de executare a pedepsei închisorii privind pe Răscol Florentina-Lucica, de 33 ani, din comuna Ciprian Porumbescu, condamnată la 5 ani și 8 luni de închisoare pentru „trafic de minori”. S-a format o echipă operativă din 2 polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Şcheia, care s-a deplasat la adresa de domiciliu, ocazie cu care a fost identificată persoana în cauză.

Totodată, lucrătorii din cadrul Autorității Tutelare –  de la Primăria Ciprian Porumbescu, au procedat la preluarea celor șase copii minori ai condamnatei, fiind internați în regim de urgență într-un centru al DGASPC Suceava.

Răscol Florentina-Lucica a fost condusă de o escortă constituită din lucrători din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Şcheia la Penitenciarul Botoșani unde a fost încarcerată în vederea executării pedepsei.

În primăvara anului 2019, femeia și concubinul său, Laurențiu Relu Fierar, au racolat o minoră de 16 ani pe care au constrâns-o să practice prostituția într-un apartament din municipiul Suceava.

Banii din activitatea de prostituție ajungeau la cei doi concubini, care publicaseră anunțuri pe diverse site-uri pentru a atrage clienți.  (O.S.)

Vezi si

Mănăstirea Teodoreni se va extinde începând cu anul viitor

Un nou corp de chilii va fi construit, cel mai probabil de anul viitor sau …