Friday , August 19 2022

Sarbatori in spatele gratiilor

Magistra]ii Cur]ii de Apel Suceava au admis ieri recursul declarat de Parchetul de pe ~nalta Curte de Casa]ie [i Justi]ie – DIICOT Suceava, `mpotriva deciziei Tribunalului Suceava de l\sare `n libertate sub control judiciar a inculpatului Mihail Mihai, re]inut în arest dup\ o serie de activit\]i desf\[urate de Serviciul de Investigare a Fraudelor – Biroul Combaterea Fraudelor Vamale din IPJ Suceava, care au identificat o grupare infrac]ional\ organizat\, specializat\ în traficul interna]ional [i intern cu ]igarete de provenien]\ ilicit\ pe rela]ia Ucraina – România. Judec\torii au respins ca fiind nefondat\, cererea de liberare provizorie sub control judiciar, formulat\ de inculpat.
Mihail Mihai zis “Mi[a” `n v=rst\ de 31 ani, din comuna Gr\me[ti, este arestat din data de 12 noiembrie [i cel mai probabil `[i va petrece s\rb\torile de iarn\ `n spatele gratiilor, acestuia fiindu-i refuzate de la arestarea sa, mai multe cereri de cercetare `n stare de libertate. Acesta este unul din cele cinci persoane aflate `n arest, dintr-un grup ini]ial de nou\ inculpa]i re]inu]i de poli]i[ti `n luna noiembrie, grup coordonat de Paul Iova. Mihail Mihai este cercetat pentru aderare la grup infrac]ional organizat [i contraband\ cu ]ig\ri. (Cezar P|UN)

Vezi si

Angajații Spitalului Județean care au stat mai mult de zece zile în concediu trebuie să se testeze Covid când revin la muncă

S-a luat această decizie din cauza creșterii numărului de cazuri de Covid. Reprezentanții DSP avertizează …