Friday , May 14 2021

Șapte noi cazuri de infectare în școlile sucevene. Cinci elevi și două cadre didactice, confirmați cu COVID

Informarea transmisă de Inspectorarul Școlar Județean (IȘJ) Suceava în cursul zilei de luni, 15 martie, cuprinde 7 noi cazuri de infectare cu COVID depistate în unitățile de învățământ din județ, dintre care cinci în rândul elevilor.

Au primit rezultate pozitive în urma testării pentru COVID un elev de la învățământul primar de la Școala Gimnazială Nr. 8 Suceava, un elev de gimnaziu de la Școala Gimnazială ”Constantin Morariu” Pătrăuți și trei elevi de la învățământul liceal, dintre care doi de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava și unul de la Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” Suceava.

Doar două cadre didactice au fost depistate cu COVID în weekend, fiind vorba despre un profesor pentru învățământ primar de la Școala Gimnazială ”Constantin Tomescu” Pleșești și un profesor de la învățământul gimnazial și liceal, de la Liceul Tehnologic ”Nicolai Nanu” Broșteni.

S-a decis sistarea activității ce presupune prezența fizică în cazul a patru clase, și anume două clase de la învățământul primar, una de la Școala Gimnazială ”Constantin Tomescu” Pleșești și alta de la Școala Gimnazială Nr. 8 Suceava, o clasă de gimnaziu, de la Școala Gimnazială ”Constantin Morariu” Pătrăuți, și o clasă de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava. (O. N.)

Vezi si

Programul vizitei premierului la Suceava

Premierul Florin Cîțu va sosi, vineri, 14 mai, în Suceava urmând să facă mai multe …