Wednesday , February 8 2023

Sanitas Suceava cere suspendarea din functia de presedinte national a lui Marius Petcu

N cercetat pentru luare de mit\, Marius Petcu nu mai poate reprezenta interesele Sindicatului Sanitas n Consiliul Jude]ean al Sindicatului va solicita ast\zi `n [edin]a de la Bucure[ti alegerea unui nou pre[edinte na]ional

Consiliul Jude]ean al Sindicatului Sanitas Suceava a votat ieri `n favoarea suspend\rii din func]ie a liderului na]ional Marius Petcu, conform informa]iilor oferite de Mediafax. Pre[edintele jude]ean al sindicatului, Ana Ionescu, a declarat c\ `n momentul de fa]\ Marius Petcu nu mai poate reprezenta interesele acestuia, fiind judecat `n stare de libertate pentru luare de mit\ continu\, [i a recomandat ca atribu]iile sale s\ fie preluate de actualul prim-vicepre[edinte, Adrian B=lea. Ana Ionescu a declarat corespondentului Mediafax c\ nu se ridic\ problema de a contesta “capacit\]ile acestuia de lider, `ntruc=t, de-a lungul anilor, a f\cut at=tea pentru noi, `ns\ prin ceea ce s-a `nt=mplat recent a adus un prejudiciu de imagine [i de capital care nu poate fi tolerat”. ~n cadrul Consiliului Na]ional al Sanitas care va avea loc ast\zi `n capital\, liderul jude]ean va solicita suspendarea din func]ie a lui Mariu Petcu [i organizarea unei conferin]e extraordinare de alegeri `n vederea numirii noului pre[edinte.
Mariu Petcu este cercetat `n stare de libertate pentru luare de mit\ continu\. El a fost prin `n flagrant `n 24 martie, lu=nd 40.000 de euro mit\ de la afaceristul Petre Scrieciu pentru ca firma acestuia s\ execute lucr\rile la un centru pentru sindicate din Snagov. Procurorii au declarat c\ aceasta este doar o parte din mita pe care ar fi primit-o `n perioada 2009-2010, mit\ `n valoare de 20.000 de euro lunar, la care se adaug\ un imobil tip vil\ din sta]iunea Predeal de aproximativ 200.000 de euro. Ast\zi va fi dezb\tut [i recursul procurorilor anticorup]ie la decizia Cur]ii de Apel Bucure[ti de cercetare `n stare de libertate a liderului Sanitas. (A.D.)

Vezi si

politia, masina noua Obiectiv

Sucevean de 21 de ani, prins la volan drogat cu hașiș si amfetamină

În mașină, polițiștii au găsit și o țigară care probabil conținea marijuana. Luni, în jurul …