Sambata va fi instalat noul prefect al Sucevei, juristul Alexandru Moldovan

06 decembrie 2019, 19:11

Guvernul a hotarat in sedinta de vineri numirea juristului Alexandru Moldovan in functia de prefect al judetului Suceava.

Instalarea oficiala a acestuia in functie va avea loc sambata, 7 decembrie, ora 11.00, la Palatul Administrativ.

Fără manifestări politice partizane pana in acest moment, Alexandru Moldovan – originar din municipiul Rădăuți – a lucrat până spre finele anului 2013 în cadrul Instituției Prefectului – Județul Suceava la serviciul pentru verificarea legalității actelor și de contencios administrativ.

A plecat de acolo la CJ Suceava unde, în urma unui concurs, a obținut funcția de director executiv la Direcția Juridică, pe locul rămas vacant după ce șeful respectivei structuri, Petru Tănase, obținuse la un concurs funcția de secretar al județului Suceava.

A aparat interesele CJ Suceava în diverse litigii, unele dintre acestea fiind cu un grad sporit de dificultate, ca de exemplu cele legate de proiectul de gestionare a deșeurilor. Structura actuală pe care o conduce se numește Direcția de Administrație Publică și este alcătuită din patru compartimente: avizare legalitate și secretariat; contencios administrativ; informații publice și audiențe; monitorizare proceduri administrative.

Silvia Boliacu (ALDE) isi pastreaza functia de subprefect.

Mirela Adomnicai (PSD), si-a anuntat demisia din functia de prefect in data de 26 noiembrie. (O.S.)

 

reportersite

2 Comentarii pe acest subiect. Spune-ti parerea!

  1. Silvia 07/12/2019 la ora 23:56 -

    Ce fel de jurist a fost ?
    Să apere statul în construirea unei …gropi de gunoi în vârful munților Bucovinei !

  2. Stefan 06/12/2019 la ora 22:43 -

    Oportunist…numit director pe vremea PSD, prefect in guvernarea PNL…in partid nu ati gasit oameni care sa merite functia?