Monday , September 26 2022

Sâmbătă și duminică, toți polițiștii de la Marginea au fost scoși „la stradă”

În perioada 24 – 25 noiembrie 2018, întreg personalul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Marginea a fost angrenat într-o amplă acțiune pentru prevenirea și descurajarea faptelor de natură penală și contravențională, asigurarea vizibilității elementului polițienesc în mediul stradal în scopul menținerii climatului de siguranță publică.

Au fost intensificate activitățile de prevenire și combatere a infracțiunilor comise cu violență în locațiile identificate cu grad de risc, au fost monitorizate și evaluate stările conflictuale, fiind asigurată prezența activă a efectivelor de poliție pe căile de acces ce converg spre lăcașurile de cult și zonele de agrement. În punctele cu risc ridicat de accidente și la orele cu trafic intens au fost organizate filtre rutiere pentru combaterea excesului de viteză, prevenirea accidentelor și blocajelor rutiere, dirijarea, fluidizarea și controlul circulației pe principalele căi de comunicație.

S-a acționat în filtre fixe cu efective mărite cât și prin oprirea din mișcare a autovehiculelor care circulau din sens opus pe principalele artere de circulație cu risc accidentogen ridicat cât și pe străzile secundare, fiind intensificată colaborarea cu celelalte formațiuni de poliție, în scopul combaterii infracționalității stradale.

În urma acțiunii organizate au fost aplicate 25 de sancțiuni contravenționale în valoare de 14.220 lei și au fost constatate în flagrant 4 infracțiuni la regimul rutier.

Au fost testați cu aparatul etilotest peste 50 de conducători auto și au fost reținute 4 permise de conducere.

 

De asemenea, în cadrul acțiunii au fost confiscate material lenmnos și o autoutilitară în valoare de peste 4000 Euro.

 

Prin modul de organizare și desfășurare a activităților, datorită prezenței în teren și acoperirii corespunzătoare a teritoriului de către efectivele prezente, pe raza de competență a secției nu au fost înregistrate accidente rutiere, fapte cu violență și nu au fost înregistrate infracțiuni stradale.

Vezi si

DSP a primit 31.100 de doze de vaccin antigripal

Medicii de familie din județ se pot prezenta la sediul Direcției de Sănătate Publică pentru …