Saturday , October 16 2021

Peste 2.500 oameni au protestat sambata seara pe strazile Sucevei (FOTO)

piata 1

UPDATE, ora 21.10: In jurul orei 20.50, coloana de protastatari a ajuns din nou in fata Prefecturii. Cei peste 2.500 de suceveni au scandat din nou, ca si in serile precedente impotriva lui Liviu Dragnea si guvernului PSD. PSD, ciuma roșie!”, „Hoții, hoții!”, „PSD ești un gunoi, ai dat timpul înapoi!”, „Dragnea, nu uita, România-i și a mea!”, Jos Guvernul!”,  „PSD, ciuma roșie!”, „Hoții, hoții!”, „Vă rugăm să ne scuzați, nu producem cât furați!”, au fost o parte dintre scandarile auzite din nou pe strazile Sucevei in cursul serii de sambata. Dupa ce manifestantii au aflat despre decizia premierului Grindeanu de a abroga Ordonanta 13, oamenii au inceput sa scandeze cerand demisia Guvernului.

Dupa ora 21.00, numarul manifestantilor a inceput incet incet sa scada, vremea neprielnica (ceata si burnita) punand destul de mult la incercare rezistenta protestatarilor.

piata 22

 

UPDATE, ora 19.40: Peste 2.500 de oameni protesteaza acum la Suceava. Coloana de manifestanti a ajuns acum in zona Metro, numarul protestatarilor crescand permanent.

omv 1omv2omv3

 UPDATE, ora 19.00: Marsul protestatarilor suceveni se apropie de Primaria municipiului. Sunt deja peste 1.000 de persoane care protesteaza si numarul acestora creste constant. Ca si in serile precedente, sucevenii scandeaza puternic impotriva Guvernului Grindeanu, cer abrogarea Ordonantei penalilor, au pancarte, un manechin imbracat in zeghe reprezentandu-l pe Liviu Dragnea, au tobe, fluiere, vuvuzele.

mars 1

mars 3

 

Si in aceasta seara, la Suceava se protesteaza impotriva Ordonantei care modifica Codul Penal. Incepand cu ora 18.00, in fata Prefecturii s-au adunat circa 150 de persoane, scandand si purtand pancarte prin care cer abrogarea celebrei Ordonante 13. Manifestantii au declarat ca vor porni din nou in mars, pe acelasi traseu ca aseara: Prefectura – Primarie – Spital – Lidla – Bulevardul George Enescu – catedrala – Casa de Cultura – Prefectura.sambata 1

Vezi si

Creștere semnificativă a numărului sucevenilor care se vaccinează antiCovid

În cursul zilei de joi, 14 octombrie, 1.567 de suceveni s-au vaccinat împotriva Covid-19. Dintre aceștia, …

5 comments

 1. De ce v-ati sucit?
  Ati scris ca vineri seara au fost 5000 de participanti. Tin sa va informez, ca participant la proteste in fiecare seara, ca sambata seara numarul participsntilor a fost msi mare decat dublul celor de vineri seara.
  Asta inseamna ca, pentru Obiectiv, 5000×2 =2500.
  Bravo!!!

 2. Mimi, Teodoro, ceilalti agitatori “onesti” ai P.S.D.-ului prins pe picior gresit, va rugam sa va alaturati BUCURIEI si sa nu mai umblati cu PROSTII. Nu e toata lumea securista cum va alarmati si nici proasta cum sperati.

 3. Hai sa te stresez TATYCA:
  U.E. lor! U.E. lor!
  U E. guvernantilor!
  Verific-ma sa vezi daca sunt la protest!
  Sa verifici, daca-ti da voie TATUCA, si cand va fi un protest la care vei dori sa participi, daca voi fi acolo sau nu sa-ti sustin si tie cauza!

 4. Uniunea securistilor retardati nu se lasa.Obraznicaturile astea securiste si platite din banii nostrii ai romanilor, acesti adevarati agenti agitatori ai serviciilor, ma duc cu ideea la niste chestii la care aproape toti tac de frica. Oare telorismul nu este o inventie a serviciilor sa-si justifice nebunia puterii ?

 5. Ma bine sclav pe 1000 de euro afara decat sclav pe 1000 lei aici. Din ce imi dau seama in tarisoara noastra au ramas prostii, care trebuie sa munceasca pe branci pentru a tine in spinare o armata de securisti. Este halucinant cand observi tineret frumos si liber cu steagul pe piept, asa ca la “revolutie” , purtat identic de uniunea securistilor retardati. Cica o blondina leberala o dadea tare si recunostea ca, niste forte straine din est, ataca statul de drept. Hai sa fin seriosi , la ” revolutie” rusii si-au bagat coada, sa si-o dea in gura, de masochisti ce sant.