Sunday , January 29 2023

Sâmbătă sa desfășurat o nouă ediție a “Marșului Factorilor Poștali”, faza județeană

Cursa feminină a fost câștigată de  Mioara Hrițcu, din cadrul OPD Suceava iar cea masculină de Victor Romașcan de la OPD Suceava

marsul postasilor

Sâmbătă  20.05.2017, a avut loc Concursul Profesional “Marșul Factorilor Poștali” ediția 2017, faza județeană. Directorul Oficiului Județean de Poștă Suceava, Nicolai Costrâș a transmis printr-un comunicat de presă că a cest concurs a fost organizat de către Oficiul Județean de Poștă Suceava în colaborare cu Sindicatul Lucrătorilor Poștali din România – Filiala Suceava și cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Suceava.   Concursul s-a desfășurat pe Stadionul din Orașul Gura Humorului iar festivitățile de premiere s-au desfășurat la Pensiunea Casa Domnească din localitatea Cacica. Cei peste o sută de factori poștali care au luat startul la acest concurs, au fost sustinuți din tribunele stadionului de foarte mulți colegi precum și de membrii de familie.

La poștași – femei, Locul I a fost adjudecat de Mioara Hrițcu, din cadrul OPD Suceava; Locul II –  Virginia Nisioi – OZP Câmpulung Moldovenesc; Locul III – Ana Polonic – OZP Suceava. S-au oferit distincții și pentru: Cea mai tehnică concurentă –  Alina Sangău – OPD Suceava; Cea mai vîrstnică concurentă –  Aurica Păduraru – OPD Suceava respectiv Cea mai tânără concurentă –Virginia Nisioi – OZP Câmpulung Modovenesc.

Pe primul loc la poștași – bărbați, s-a situat Victor Romașcan de la OPD Suceava; Locul II a fost adjudecat de Constantin Ciubotariu – OPD Suceava; Locul III – Radu Hopulele – OPD Cacica. S-au oferit de asemenea distincții pentru Cel mai tehnic concurent –  Mihai Budeanu – OPD Suceava; Cel mai vârstnic concurent –  Constantin Lupașcu – OP Adâncata; Cel mai tânăr concurent –  Vasile Iulian Cibotaru – OZP Suceava.După terminrea festivității de premiere acțiunea a continuat cu dans și voie bună, unde au participat alături de concurenți mai mulți colegi, precum și membrii de familie. „Toată această manifestare nu putea să aibă loc fără sprijinul sponsorilor, cărora le mulțumim și îi prezentăm: Obiectiv de Suceava, Monitorul de Suceava, Crai Nou, S.C. BERMAS SA, S.C. CONSUC SA”, a arătat directorul OJP Suceava, Nicolai Costrâș. (N.R.)

Vezi si

Peste 4.000 de cereri de azil, înregistrate anul trecut la Centrul Regional de la Rădăuți. 3.086 de permise de ședere, acordate ucrainenilor refugiați

Peste 4.000 de cereri de azil au fost gestionate în anul 2022 de polițiștii de …