Saturday , February 4 2023

Salonul de carte „Alma Mater Librorum” la USV

Universitatea - martie 2015 [800x600]

În perioada 11-12 mai 2017, la Universitatea „ștefan cel Mare” din Suceava se organizează cea de a IV-a ediție a Salonului de carte „Alma Mater Librorum”, la care sunt invitate edituri din țară și străinătate (Rep. Moldova, Ucraina), alături de Editura USV și alte edituri sucevene.

Programul Salonului de carte „Alma Mater Librorum” include lansări și prezentări de publicații, schimburi de experiență între e­diturile prezente, vânzare de carte la standul organizat de Bi­blioteca USV și o prezentare a ofertei de stagii de cercetare la Memorialul Ipotești.

Manifestarea este inițiată și organizată de Biblioteca Universității „Stefan cel Mare” din Suceava, cu sprijinul condu­cerii USV, și își propune să apropie cititorul de cartea academică, științifică, de literatură, de traducerile din autori consacrați.

Iubitorii de carte sunt invitați să se întâlnească cu autori, directori de edituri, personalități ale culturii românești și străine, într-un dialog în prezența cărților.

Vezi si

Programul detaliat al manifestărilor organizate de Primărie la împlinirea a 635 de ani de la atestarea documentară a Sucevei

Primăria municipiului Suceava a anunțat, sâmbătă dimineață, programul detaliat al manifestărilor prilejuite de sărbătorirea împlinirii …