Monday , April 22 2024

Sălbăticie fără limite: Bătrâni de 86 și 77 de ani din Mănăstirea Humorului, bătuți cu biciul de fiul lor

În urma loviturilor primite, tatăl a leșinat, iar fiul a aruncat o găleată cu apă pe el și a continuat să-l bată. Individul, în vârstă de 41 de ani, a fost inițial reținut pentru 24 de ore, iar apoi a fost plasat sub control judiciar.

În data de 10 decembrie, procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Brădățan Dumitru, de 41 de ani, din Mănăstirea Humorului, pentru săvârșirea infracțiuni de ,,violenţă în familie”, constând în aceea că pe 2 decembrie, în jurul orelor 15:00, în timp ce se aflau la domiciliul comun, l-a lovit cu biciul  pe tatăl său, în vârstă de 86 de ani, iar pe 7 decembrie, în jurul orelor 17:00, și-a lovit puternic tatăl cu palma în zona feţei, acesta rămânând în stare de inconştienţă în curtea locuinţei. Bărbatul de 41 de ani a luat o găleată de apă pe care a turnat-o pe corpul tatălui, iar după ce acesta și-a revenit, individul l-a lovit din nou pe bătrân cu pumnul de 3-4 ori în zona abdomenului. În urma loviturilor, bărbatul de 86 de ani a suferit leziuni pentru care a necesitat un număr de 2-3 zile de îngrijiri medicale,

De asemenea, Brădățan Dumitru este acuzat și de săvârșirea unei infracțiuni de ,,violenţă în familie”,  constând în aceea că pe 2 decembrie, în jurul orelor 15:00, a lovit-o cu biciul pe mama sa în vârstă de 77 de ani, iar pe 7 decembrie, în jurul orelor 17:00, a lovit-o cu pumnii şi cu palmele în cap şi în spate, după care a izbit-o la pământ, cauzându-i leziuni pentru care a necesitat 3-4 zile de îngrijiri medicale.

În data de 9 decembrie, individul a fost reținut pentru 24 ore, iar prin ordonanţa procurorului de caz, pe 10 decembrie s-a dispus luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile faţă de inculpat, stabilindu-se în sarcina sa mai multe obligaţii, printre care şi aceea de a nu se apropia de persoanele vătămate şi de un martor audiat în cauză.

Reamintim că miercuri seara, la orele 19.30, polițiștii au fost sesizați prin 112 de către un bărbat din comuna Mănăstirea Humorului despre faptul că un bărbat de 86 de ani a fost bătut de propriul fiu. Polițiștii deplasați la fața locului au aflat că bătăușul, Brădățan Dumitru, de 41 de ani, și-a lovit în mod repetat părinții, cu ocazia cercetărilor efectuate rezultând  indicii temeinice cu privire la comiterea a altor  trei infracțiunii de violență în familie.

Joi, 8 decembrie, s-a dispus examinarea medico-legală de către SJML Suceava, a celor doi bătrâni, mama bătăușului primind un număr de 3-4 zile de îngrijiri medicale, iar tatălui acestuia i-au fost acordate un număr de 2-3 zile de îngrijiri medicale, ca urmare a leziunilor suferite.

S-a dispus ca măsură preventivă reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a bărbatului.

Totodată, a fost emis un ordin de protecție față de Brădățan Dumitru, prin care i se interzice să se apropie de părinții săi. (O.S.)

Vezi si

Bărbat rănit, după ce a intrat cu mașina într-un pom, la Marginea

Duminică după-amiază, în jurul orei 17.00, în localitatea Marginea, pe drumul spre Sucevița,  un autoturism …

One comment

  1. Bagati-l la racoare pe ticälos , sä-si batä pärintii cu biciul ,inseamnä cä nu are ce cäuta in societatea noasträ ,la puscärie cu banditul