Tuesday , October 4 2022

Să fim optimiști! Primăria Suceava cumpără ornamente pentru sărbătorile pascale  

Primăria Municipiului Suceava a finalizat, zilele trecute, o achiziție directă de 130.498,00 lei fără TVA, reprezentând echivalentul a 26.935,68 euro, bani cu care municipalitatea a procurat ornamente luminoase pentru sărbătorile pascale. Este vorba de 12 bucăți lumânări Santa Rita – figurină cu montare pe stâlp confecționată din aluminiu și brodată cu tub luminos de culoare alb cald, alb rece și roșu cu înălțimea de 1,3m și masa de 5 kg, alimentarea de la rețea de 220 V iar consumul de 47 watt; 12 lumânări Santa Monica- figurină cu montare pe stâlp confecționată din aluminiu și brodată cu tub luminos de culoare alb cald, alb rece și roșu cu înălțimea de 1,8m și masa de 7 kg, alimentarea de la rețea de 220 V iar consumul de 70 watt; 9 bucăți Ou 3D Pepino cu suport – figurină luminoasă de tip OU 3D ce are 1.5 m înălțime și 1 m circumferință, confecționat din profile de aluminiu acoperit cu șir luminos în partea superioară și inferioară, iar mijlocul este brodat cu tub luminos de culoare alb rece în stil tradițional; 10 Bannere Milano. Oul 3D Pepino – cu masă de 21 kg, alimentare energie electrică de la rețeaua de 220 V și un consum de 180 watt – se montează la sol cu ajutorul unui suport confecționat din aluminiu ce va menține produsul pe poziția montată. Culoarea produsului poate fi confecționată la alegere: roșu, galben, albastru.

Bannerul luminos „Milano” are dimensiune 5,2 m și înălțime de 1,15 m cu laterale în motive tradiționale brodate cu tub luminos în culoare alb cald și centrul figurinei sub formă de ouă. Figurina luminoasă din centru este printată și luminată cu tub luminos roșu parte inferioară și alb rece – parte superioară. Pe interiorul lateralelor se va croșeta șir alb rece. Masa bannerului este de 18 kg iar alimentarea cu energie electrică se realizează de la rețea de 220 V, consumul fiind de 295 watt.

Furnizorul este firma clujeană S.C. NEON LIGHTING S.R.L. care are termen de livrare al acestor ornamente este 06.04.2020 iar locul este sediul Direcției Generale a Domeniului Public. Firma respectivă a avut – datele oficiale sunt însă abia pe 2018, cele pe 2019 nefiind încă centralizate și preluate pe portalurile de specialitate – peste 80 de angajați și o cifră de afaceri de 46 de milioane de lei la care profitul ar fi de aproape 10%. Anul trecut, Primăria Suceava a achiziționat produse și servicii de la societatea clujeană pentru iluminatul în perioada sărbătorilor de iarnă de peste 280 mii lei. În 2018, produsele și serviciile achiziționate de la societatea respectivă au fost de peste 350 mii lei, și tot în legătură cu iluminatul public ornamental specific din perioada sărbătorilor de iarnă. (D.P.)

Vezi si

Pacient de 27 de ani, tratat de tromboză venoasă profundă printr-o intervenție în premieră la Spitalul Județean

Echipa medicală a fost alcătuită din medicii suceveni Mihai Crețeanu, Alexandra Husar și Cătălin Lulciuc. …

No comments

  1. Nu numai, au cumpărat și servicii de reparații ornamente luminoase în valoare de 10.300 lei…