Tuesday , November 29 2022

SĂ AJUTĂM! Un băiat de 9 ani din Suceava a fost diagnosticat la sfârșitul lunii trecute cu o formă gravă de leucemie

Părinții fac tot posibilul să-i salveze viața. În prezent, Ştefan este internat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii ”Sf. Maria” din Iași

O familie de suceveni trăiește o adevărată dramă de la sfârșitul lunii trecute, când unul dintre cei trei copii ai lor a fost diagnosticat cu o formă gravă de leucemie. Pe fondul unei tulburări respiratorii, Ştefan, în vârstă de 9 ani, a ajuns la Spitalul Județean Suceava pe data de 28 octombrie și a fost trimis, în regim de urgență, la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii “Sf. Maria” din Iași, cu diagnosticul de leucemie limfoblastică acută. Viața întregii familiei Romașcan a devenit zbucium din acel moment.

Părinții lui Ştefan au fost puși în situația de a lupta cu toate mijloacele pentru viața copilului lor. De la nevoia de a asigura traiul zilnic pentru cei trei copii ai lor, mama și tata se împart acum între spital, muncă și copii și fac totul că să-l țină în viață pe Ştefan. Trauma e a întregii familii, cu siguranță.

Ştefan este curajos, puternic și optimist. Își dorește să se facă bine și asta e deja foarte important pe drumul vindecării.

O asociație umanitară din Suceava a demarat o campanie de strângere de fonduri pentru Ştefan iar cei care vor să-l ajute, o pot face donând în conturile Asociației Teona Ariana Suceava.

Cont în lei: RO03BACX0000002109403003,

Cont în Euro: RO30BACX0000002109403002.

”Facem acest demers pentru a mobiliza oamenii de bine, comunitatea locală, autoritățile locale, ca să susțină financiar acest caz”, au precizat reprezentanții Asociației Teona Ariana. (C. R.)

Vezi si

Premierul Nicolae Ciucă : La Mulți Ani, frumoasă Bucovină! La mulți ani, tuturor românilor bucovineni!

La 104 ani de la unirea Bucovinei cu Țara, premierul Nicolae Ciucă a transmis un …