Thursday , August 18 2022

S-a stins din viață ing. Mariana Oniciuc, diriginte de șantier la numeroase lucrări importante din Suceava

Miercuri după-amiază, unul din cei mai experimentați diriginți de șantier din Suceava, Mariana Oniciuc a trecut la cele veșnice.

Fiind o fire activă, chiar dacă s-a luptat cu o boală vreme de șapte ani, nu s-a lăsat doborâtă. Dimpotrivă, continua să își facă treaba cu preocuparea specifică și chiar în prima parte a zilei de miercuri semnase niște acte în legătură cu activitatea pe care o desfășura. Având probabil și imunitatea ceva mai scăzută – poate că și pe fondul tratamentului îndelungat al respectivei boli – Mariana Oniciuc s-a simțit puțin mai obosită și a plecat să se odihnească, dar … nu s-a mai trezit.

La cei 60 de ani, Mariana Oniciuc a plecat dintre noi, lăsând în urmă o familie îndurerată – soțul Emil, băiatul Tudor, precum și sora și părinții – dar totodată lasă și o sursă de inspirație pentru cei care vor să se afirme plăcut și decent și să aibă o îndelungată carieră cu succese profesionale, fiind remarcată de-a lungul vremii pentru implicarea în gestionarea lucrărilor la proiecte de mare anvergură din oraș.

Printre lucrările importante din oraș la care, de-a lungul vremii, a fost diriginte de șantier doamna Mariana Oniciuc sunt de amintit, însă fără a ne limita la acestea deoarece sunt mai multe, cele de la Catedrala „Nașterea Domnului”, de la parcările subterane din centrul orașului, dar și – ca să amintim din cele mai recente și doar cu titlu de exemplu – cele de la grădinița din Burdujeni-sat și de la Podul Unirii.

Trupul neînsuflețit al Marianei Oniciuc a fost depus la Mitocași, str. Ruscior nr. 3, lângă pensiunea Sunset. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, începând în jurul orei 12:30-13:00, slujba fiind la biserica de la cimitirul Pacea-Nou. (D.P.)

Vezi si

Canotoarea Ionela Cozmiuc va primi titlul de cetățean de onoare al Sucevei

Campioana europeană la canotaj Ionela Cozmiuc va deveni cetățean de onoare a municipiului Suceava. Primarul …