Friday , December 3 2021

S-a dublat numărul vaccinărilor antiCovid  în județul Suceava

1.312 suceveni s-au vaccinat împotriva Covid 19, în cursul zilei de miercuri. Peste 800 de persoane s-au vaccinat cu a treia doză. Cele mai multe prezentări s-au înregistrat la centrul de la Iulius Mall, unde s-au vaccinat 414 persoane

Sucevenii au început să ia în serios avertizările medicilor legate de importanța vaccinării, drept dovadă, numărul vaccinărilor s-a dublat față de ziua precedentă. În cursul zilei de miercuri, 29 septembrie, s-a vaccinat în județul Suceava un număr de 1.312 persoane, dintre care 415 cu prima doza, 66 cu doza a II-a și 831 cu doza a III-a. La centrul de la Spitalul Gura Humorului, s-au făcut 54 de vaccinuri împotriva Covid 19, la cel din incinta parcului ZOO Rădăuți, s-au vaccinat 151 de persoane, la centrul comunitar de vaccinare din Vatra Dornei s-au vaccinat 48 de persoane. Centrul de vaccinare de la sala de sport a Colegiului Național ”Dragoș Vodă” din Câmpulung Moldovenesc a avut 137 de pacienți, cel de la  Fălticeni a avut 124, iar la centrul de vaccinare de la Iulius Mall s-au vaccinat 414 de persoane. La Siret s-au făcut 87 de vaccinuri și 206 la drive-through amplasat la Shopping City Suceava. Alte șase persoane s-au vaccinat la Spitalul Municipal Rădăuți iar medicii de familie din județ, au vaccinat în total 65 de persoane.

Până acum, în județul nostru s-a vaccinat împotriva SarsCov2, un număr de 107.097 de persoane, din care 85.612 persoane au primit doza a II-a de vaccin anti Covid 19 iar 1.239 persoane au primit și doza a III-a. ”A treia doză de vaccin se efectuează cu vaccinurile Pfizer sau Moderna, conform procedurilor CNCAV. Programarea persoanelor pentru administrarea dozei de rapel ( doza 3 ) se va realiza prin prezentarea directă în centrele de vaccinare sau prin intermediul platformei naționale de programare la vaccinare”, a menționat Gabriela Băncilă, purtătoare de cuvânt în cadrul DSP Suceava. (C.R.)

Vezi si

Bărbat băgat în arest după ce a intrat în casa soției, încălcând un ordin de restricție emis cu câteva ore mai devreme

Miercuri dimineață, în jurul orelor 05:14, polițiștii din Gălănești au fost sesizați prin 112, de …