Saturday , December 3 2022

S-a anunţat primul candidat la fotoliul de inspector general al IsJ Suceava

virginel iordache [800x600]

Virginel Iordache, actualul director al Colegiului Naţional de Informatică “Spiru Haret” Suceava a anunţat că îşi va depune candidatura pentru funcţia de inspector general din cadrul Inspectoratului scolar Judeţean Suceava. Iordache a ocupat funcţia de inspector general adjunct al IsJ în perioada 2001 – 2003 şi în 2008

Ieri, 20 februarie 2015, Virginel Iordache, actualul director al Colegiului Naţional de Informatică “Spiru Haret” Suceava a anunţat că îşi va depune candidatura pentru funcţia de inspector general din cadrul Inspectoratului scolar Judeţean Suceava.
Amintim că Virginel Iordache a ocupat funcţia de inspector general adjunct al IsJ în perioada 2001 – 2003, fiind responsabil de compartimentul de inspecţie şcolară şi curriculum, iar în anul 2008 a ocupat aceeaşi funcţie, doar că s-a ocupat de compartimentul de management şi resurse umane.
“Am luat hotărârea să-mi depun dosarul de înscriere pentru funcţia de inspector general al judeţului Suceava ţinând seama de experienţa managerială pe care o am şi pot contribui la creşterea calităţii actului educaţional”, a declarat Virginel Iordache.
De asemenea, a ţinut să menţioneze faptul că nu face nimic împotriva nimănui ci doar se foloseşte de dreptul său de a candida. “Din capul locului vreau să precizez că nu candidez împotriva domnului Gheorghe Lazăr, ci doar vreau să folosesc dreptul meu de a candida în condiţiile în care niciunul dintre profesorii acestui judeţ nu s-au înscris la acest concurs”, a susţinut Virginel Iordache.
Dacă va obţine funcţia de conducere a Inspectoratului scolar, Virginel Iordache doreşte să facă o serie de schimbări, una dintre ele privind colaborarea cu mijloacele media sucevene. “Imi propun să am o colaborare bună cu mijloacele media din judeţ şi voi începe prin a stabili o zi în care, împreună cu purtătorul de cuvânt al IsJ să transmitem mesajele care se impun. Imi doresc de asemenea să dezvolt o relaţie bazată pe respect, atât cu inspectorii de specialitate, cât şi cu managerii unităţilor de învăţământ. Menţionez că directorul nu trebuie să fie doar instrumentul inspectoratului, ci trebuie să se transforme într-un manager complet care să pună mai presus de orice, calitatea actului educaţional ce se desfăşoară în şcoala pe care o manageriază”, a susţinut Virginel Iordache.
Virginel Iordache este prima persoană care şi-a anunţat oficial candidatura, în condiţiile în care actualul inspector general în funcţie s-a declarat indecis cu privire la aceasta. (Iulia-Greta NIGA)

Vezi si

Peste 23,6 milioane de lei au încasat sucevenii care au cazat refugiați ucraineni

De la începutul războiului în Ucraina, România a cheltuit 75 de milioane de euro pentru …